AVANTATGES

GAMMES I FONS DEL PROGRAMA

Per què formar part del programa de fidelització?

Al Santander creiem que la millor manera d’estalviar és fer-ho a poc a poc. Per això, hem volgut premiar els nostres clients que ho facin així amb el programa de fidelització. Els clients que facin aportacions periòdiques a planes de pensions o subscripcions periòdiques en fons d’inversió, obtindran un incentiu mitjançant una bonificació, de caràcter anual, per aportacions periòdiques1.

Amb aquest programa que incentiva l’estalvi periòdic et beneficiaràs dels avantatges que ofereix, que són:

Flexibilitat: decideix quina quantitat vols aportar mes a mes. Pots automatitzar les aportacions i suspendre-les temporalment, ampliar-les o reduir-les en funció de les teves circumstàncies.

Liquiditat: pots triar quina quantitat dels teus estalvis vols dipositar en el pla de subscripció o d’aportació, per la qual cosa continuaràs tenint liquiditat financera.

Diversificació dels riscos del mercat: quan facis subscripcions de participacions cada mes, les pujades i baixades del mercat t’afectaran menys.

Planificació de l’estalvi: planificaràs millor els teus objectius d’estalvi i d’inversió a llarg termini, amb vista a la teva jubilació, per exemple, sense que la teva estabilitat financera actual es vegi afectada.

Coneix els plans de pensions i fons d’inversió que se’n beneficien

Aquest programa de fidelització està dirigit a persones físiques o jurídiques que resideixin o no a Espanya. Els plans de pensions i fons d’inversió que es beneficien de la campanya de fidelització són els següents:

Plans de pensions i EPSV1:

Plans de pensions individuals: Mi Proyecto Santander Sostenible 2025, PP Mi Proyecto Santander Sostenible 2030, PP Mi Proyecto Santander Sostenible 2035, PP Mi Proyecto Santander Sostenible 2040, PP Mi Proyecto Santander Sostenible Smart.

Plans de previsió individual: Mi Proyecto Santander Sostenible 2025 PPSI, Mi Proyecto Santander Sostenible 2030 PPSI, Mi Proyecto Santander Sostenible 2035 PPSI, Mi Proyecto Santander Sostenible 2040 PPSI i Mi Proyecto Santander Sostenible Smart PPSI.

Consulta aquí les condicions del programa de bonificació per aportacions periòdiques de plans de pensions i plans de previsió individual.

Fons d’inversió2:

Santander Sostenible 1, FI; Santander Sostenible 2, FI, Santander Sostenible Accions, FI, Santander Gestió Global Creixement FI, Santander Gestió Global Equilibrat FI, Santander Gestió Global Decidit, FI.

Consulta aquí les condicions del programa d’ordres de subscripció periòdica de fons d’inversió.

Et pot interessar

×
${loading}
×