Un servei pensat per ajudar-te en la compra del teu habitatge

Home Planner és un servei digital nou disponible a l'aplicació Santander i a la banca en línia amb el qual t'acompanyarem en el procés de compra del teu nou habitatge. Amb aquest servei podràs conèixer, d'una ullada, tots els passos que has de seguir per comprar la teva casa. A més, disposaràs d'eines que t'ajudaran a prendre decisions adaptades a les teves necessitats.

Funcionament de Home Planner!

Descobreix el pressupost que tens per cercar el teu habitatge

En funció de la teva situació financera i del tipus de casa que busques, t'indicarem el preu d'habitatge màxim recomanat de la teva nova casa. El càlcul del pressupost es fa en funció de les dades que ens proporcionis a un qüestionari breu que et facilitarem.

Comprova si el preu de la teva casa està alineat amb el mercat

Si ja has trobat la teva futura casa, t'indicarem si el preu s'ajusta amb el valor d'altres habitatges amb característiques similars. El valor de l'immoble es calcula a partir de la ubicació, l'ús, la superfície i l'any de construcció que apareixen en les dades oficials del cadastre.

Simula en el moment quant pagaràs al mes

Podràs personalitzar el finançament triant la hipoteca que més s'adapti a les teves necessitats. La simulació serà el resultat del tipus d'hipoteca que triïs (fix, mixt o variable), el preu de l'habitatge, la quantitat a finançar i el termini de devolució.

Comprova si estàs preaprovat

Tingues més clar que obtindràs el finançament. Si estàs preaprovat, podràs donar d'alta automàticament una sol·licitud d'hipoteca en línia.

I a més...

T'ajudarem amb la gestió de tràmits com la sol·licitud de Nota Simple o la signatura del contracte d'arres.

Amb Home Planner podràs accedir a material informatiu relacionat amb la compra d'un habitatge per resoldre tots els teus dubtes. A més, si ho sol·licites, tindràs a la teva disposició un gestor personal que t'acompanyarà durant tot el procés.

T'ha semblat útil aquesta informació?
Ens encantaria conèixer la teva opinió per a millorar

Home Planner

Icon / check Created with Sketch. Disponible a la teva aplicació i a la banca en línia.

Icon / check Created with Sketch. Amb diverses funcionalitats financeres i no financeres.

Icon / check Created with Sketch. Un gestor personal disponible per a tu.

Et pot interessar

×
${loading}
×