SEGONS EL TEU PERFIL DE RISC

Gamma Gestió Global

Tria un fons d'inversió que t'ajudi a diversificar de forma eficient la teva cartera i que s'ajusti al teu perfil inversor.

SABER-NE MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

OPCIÓ D'INGRESSOS PERIÒDICS

Gamma Generació Rendes

Podràs rebre rendes periòdiques a través de pagaments trimestrals via reemborsament de participacions.

SABER-NE MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

QUÈ SÓN?

Una combinació de renda fixa i variable segons el teu perfil de risc

Els fons mixtos són aquells que inverteixen tant en actius de renda fixa com de renda variable. Per això poden ser una solució vàlida per a tota mena d'inversors amb tots els perfils de risc, tant per als més conservadors com per als més arriscats.

El percentatge d'inversió en renda fixa i variable variarà d'acord amb la política d'inversió de cada fons. D'aquesta manera, podràs triar la combinació que més s'adapti al teu perfil de risc.

Entre els fons d'inversió mixtos de Banco Santander tens diferents gammes, com ara la Gamma Generació de rendes, amb la qual podràs optar per rebre ingressos periòdics1, i la Gamma Gestió global, una opció per diversificar la teva inversió de forma eficient.

Entre els fons d'inversió mixtos de Banco Santander tens diferents gammes, com ara la Gamma Generació, amb la qual podràs optar per rebre ingressos periòdics, i la Gamma Gestió Global, una opció per diversificar la teva inversió de forma eficient.


Per què invertir en fons mixtos?

 • Diversificació: els fons mixtos són una forma de provar de mitigar el risc perquè, a més d'invertir en diferents tipus d'actius, solen fer-ho en diferents àrees geogràfiques, sectors, etc.
 • Adaptabilitat: a causa de la gran varietat de fons mixtos, és possible que en trobis algun adaptat al teu perfil inversor, ja sigui pel seu nivell de risc, termini durant el qual vols invertir, capital que vols invertir, etc.
 • Gestió de Santander Asset Management: una gestora global d'actius amb més de 200 especialistes i presència a onze països, i alta capacitat d'anàlisi, així com un estricte control del risc.

Així mateix, els nostres fons d'inversió compten amb:

LIQUIDITAT:

La liquiditat dels nostres fons fa possible que puguis disposar de la quantitat que necessitis gairebé immediatament.

FISCALITAT:

Els fons estan exemptes d'impostos fins al reemborsament per a persones físiques residents a Espanya2. Therefore, it allows you to carry out tax planning adapted to your needs.

DIVERSIFICACIÓ:

Reparteixen el risc entre diferents actius financers com a mesura per a intentar reduir el risc d'una caiguda del mercat.


Quins riscos implica invertir en fons mixtos?

Invertir en fons d'inversió mixtos implica assumir un nivell de risc determinat que dependrà de la composició de cada fons, de les fluctuacions del mercat i d'altres factors associats a la inversió en valors, per la qual cosa existeix risc de perdre la totalitat o part de la inversió.

En general, invertir en fons implica assumir els riscos següents:

 • DE CRÈDIT
  A causa de la qualitat dels actius en els quals inverteix, així com dels seus emissors, és el risc que l'emissor no pugui fer front als pagaments.

 • DE MERCAT
  És la possibilitat que els valors cotitzin per sota del preu que hem pagat per ells. En aquest sentit, les inversions es poden veure afectades per:

  Risc de tipus d'interès: les variacions dels tipus d'interès afecten el preu dels actius de renda fixa. La sensibilitat a aquest risc depèn de la durada d'aquests actius.

  Risc de tipus de canvi: fluctuació del valor de canvi en el cas dels actius denominats en divises diferents de la de referència de la participació.

  Risc de mercat per inversió en renda variable: derivat de les variacions en el preu dels actius de renda variable.

  Risc d'invertir en mercats emergents: els canvis polítics o les circumstàncies econòmiques poden afectar el valor de les inversions.

  Risc de concentració geogràfica o sectorial: la concentració de la nostra inversió en una mateixa zona o sector augmenta el risc de mercat.

 • PER INVERSIÓ EN INSTRUMENTS FINANCERS DERIVATS
  La inversió en derivats (futurs, opcions, etc.) pot incorporar un risc superior a causa de la naturalesa d'aquests productes.

 • DE LIQUIDITAT
  És el risc de no trobar contrapartida al mercat i, per tant, que no es pugui vendre un producte.

 • DE SOSTENIBILITAT
  Aquests riscos corresponen a esdeveniments o condicions mediambientals socials o de governança. El risc de sostenibilitat de les inversions dependrà, entre d'altres, del tipus d'emissor, del sector d'activitat o de la seva localització geogràfica.

Com es contracten?

Si ja ets client de Banco Santander, contracta la teva participació en fons mixtos en línia.

Si t'ho estimes més, pots posar-te en contacte amb nosaltres a la teva oficina Santander més propera.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Fons mixtos

Icon / check Created with Sketch. Gamma El meu Fons: tria segons el nivell de risc.

Icon / check Created with Sketch. Gamma Generació de Rendes: opta per rebre ingressos periòdics.1

Icon / check Created with Sketch. Una única inversió, màxima diversificació.

Et pot interessar

×
${loading}
×