Z7_3OKIGJ82O099E0Q95IGC7F2I06
Z7_3OKIGJ82O84BE060577C99DK04

Independentment de quin sigui el teu perfil inversor, els nostres processos digitals estan dissenyats per posar-t'ho fàcilNo necessites ser un expert per invertir

 • Inverteix en borsa en pocs passos. Procés de compravenda accessible per a qualsevol inversor, amb tota la informació al teu abast per posar-t'ho fàcil.
 • Analitza abans de decidir. Podràs analitzar cada valor abans de decidir-te a comprar o vendre. L'evolució de la seva cotització, rendibilitat, indicadors econòmics… Tu decideixes fins on aprofundir, no et faltarà informació!
Z7_3OKIGJ82O84BE060577C99DK82

Amb eines que faciliten el teu procés d'inversió

 • Posa't alertes de preu. A través de les teves alertes t'avisarem de l'estat de les teves operacions quan un valor arribi a un preu que t'interessi per invertir o de notícies financeres que poden afectar els teus valors favorits.
 • Programa ordres intel·ligents per comprar o vendre quan vulguis. Les teves operacions s'enviaran a mercat quan es compleixin les condicions que ens indiquis (ordres limitades, al millor, stop, stop dinàmica). Tant en mercats nacionals com internacionals.
 • Segueix de prop els teus valors favorits. Marca'ls per no perdre'ls de vista!
 • Entrena les teves estratègies a la cartera virtual amb diners ficticis.
Z7_3OKIGJ82O84BE060577C99DK46

Perquè tinguis el control de la teva inversió

Tingues sota control tot allò que passa amb les teves inversions, siguis on siguis. Amb processos senzills perquè puguis portar un control i fer-ne un seguiment de manera fàcil. A més, des de la teva banca en línia o aplicació Santander podràs seguir de prop aquesta informació:

 • L'evolució de la rendibilitat de les teves inversions (revaloració + rendiments).
 • Estat de les teves operacions.
 • Detall de cada operació (preu de compra, despeses, data…).
 • Informació de cobrament de dividends o cupons de les teves inversions.
Z7_3OKIGJ82O84BE060577C99DKC3

I que no se t'escapi res del que passa al mercat!

 • Valors que més pugen o baixen, els més buscats o els més contractats.
 • Gràfic d'evolució de la cotització.
 • Informes d'analistes, sobre estratègia i perspectives macro.
 • Rep al teu correu electrònic, diàriament o setmanalment, la visió de mercat i companyies dels nostres experts.
Z7_3OKIGJ82O099E0Q95IGC7F2IG4
Z7_3OKIGJ82O84BE060577C99DKB0
Z7_3OKIGJ82O84BE060577C99DKV5

Informació d'interès:

Els instruments financers impliquen determinats riscos (de mercat, de crèdit, de liquiditat, de divisa, de tipus d'interès, de sostenibilitat, etc.), per la qual cosa existeix risc de perdre la totalitat o part de la inversió. Els riscos es detallen a la documentació legal del producte.
Abans de prendre una decisió d'inversió, has de consultar la informació inclosa a la documentació legal de l'instrument financer (en el cas d'institucions d'inversió col·lectiva (IIC) al fullet i al document de dades fonamentals per a l'inversor (DFI)), disponible tant a l'organisme supervisor corresponent com al mercat en què pogués estar admès a negociació aquest instrument o al web de l'entitat emissora o gestora de l'instrument. La decisió d'invertir en un instrument financer s'ha de prendre tenint en compte totes les característiques o objectius de l'instrument financer que es descriuen a la seva documentació legal. Els resultats anteriors no són un indicador fiable de resultats futurs i, si l'instrument financer està denominat en una divisa diferent de l'euro, el seu rendiment por incrementar o disminuir en funció de les fluctuacions monetàries.
Les opinions expressades en els informes d'inversions i anàlisi reflecteixen les opinions personals dels equips d'anàlisi que els emeten en el moment de l'emissió i es poden modificar. La posada a disposició d'aquesta informació no constitueix la prestació d'un servei d'assessorament en matèria d'inversió. En cap circumstància aquesta informació es podrà utilitzar ni considerar com una oferta de venda ni de compra. Qualsevol decisió d'inversió per part del receptor d'aquesta informació s'ha d'adoptar tenint en compte la documentació legal de l'instrument financer corresponent.
La tributació dels rendiments obtinguts per les inversions dependrà de la legislació fiscal aplicable a la teva situació personal i pot variar en el futur.
Això és una comunicació publicitària i la seva finalitat és comercial. No és informació contractualment vinculant, ni informació exigida per cap disposició legislativa, ni s'haurà de considerar una recomanació d'inversió ni un assessorament de cap tipus, i no és suficient per prendre una decisió d'inversió.
© BANCO SANTANDER, SA. Tots els drets reservats – Domicili social: Paseo de Pereda, 9-12, SANTANDER. NIF A-39000013.

Z7_3OKIGJ82OO4H00QPTK041LQDQ0

Et pot interessar

×
${loading}
×