• Si necessito bitllets, com puc demanar moneda estrangera des de l'aplicació Santander o des del web

 • Des de l'aplicació

  1. Prem “+” al menú principal.
  2. Tria l'opció “Moneda estrangera”.
  3. Selecciona la divisa que t'interessi, indica la quantitat que vols obtenir (pots fer-ho tant en euros com en altres divises) i tria l'oficina on vols recollir els bitllets.

  Des del web

  1. Selecciona el teu compte.
  2. Al menú dret, tria l'opció “Compra moneda estrangera”.
  3. Emplena el formulari indicant el compte bancari en el qual vols carregar l'operació, la quantitat de moneda que necessites i les teves dades de contacte perquè el Banc es posi en contacte amb tu i et faciliti informació sobre la recollida dels diners.

  Recorda que també pots canviar de moneda adreçant-te a la teva oficina Santander més propera per encarregar l'operació. Et recomanem que facis l'operació amb uns quants dies d'antelació a la data en què tens pensat viatjar a l'estranger.

  Si en tornar el viatge t'ha sobrat moneda estrangera, pots fer el canvi de iens a euros a qualsevol de les nostres oficines.

 • On es poden canviar euros per iens?

 • Canviar euros per una altra moneda estrangera, com ara el ien, és una operació que pots realitzar a Espanya, a qualsevol entitat bancària, o bé en destinació, a través d'una casa de canvi o utilitzant un caixer automàtic.

  Si estàs preparant un viatge i necessites iens, pots realitzar el canvi a qualsevol oficina de Banco Santander, la forma més còmoda és fer la sol·licitud a través de la Banca en línia o l'aplicació Santander.

  Independentment del mode que triïs, és recomana realitzar la sol·licitud de moneda estrangera amb prou antelació per assegurar-ne la disponibilitat.

 • Aviat viatjaré al Japó, quan trigaran a fer el canvi d'euros a iens de l'import que necessito?

 • Sempre que necessitis canviar euros per una moneda estrangera, i si ho faràs al teu banc, és recomana realitzar la petició de moneda amb diversos dies d'antelació, ja que depenent de la divisa i de la quantitat sol·licitada, aquest procediment (que sol trigar dos o tres dies) pot demorar-se més.

 • Canvi i cotització del ien japonès

 • Per saber la cotització actual del ien japonès pots consultar el nostre convertidor de moneda, ja que el tipus de canvi varia diàriament.

Et pot interessar

×
${loading}
×