Simulador d'hipoteca

Calcula la quota de la hipoteca fixa o variable per a la teva casa o pis de manera 100% en línia.

Simula quina seria la quota mensual i les despeses associades.
Compara i tria el tipus d'hipoteca que millor s'adapti a tu.
Fes comptes per comprar la teva casa en menys d'un minut.


Quina és la millor hipoteca per a tu?

HIPOTECA VARIABLE

Quan t’interessa

Amb una hipoteca a tipus variable pots optar a un termini d’amortització més llarg, per la qual cosa adquirir l’habitatge que vols et serà més fàcil.

Avantatges

Com que estan subjectes a la variació del preu dels diners, amb aquesta hipoteca podràs aprofitar les baixades de l’euribor. A més, un termini d’amortització més llarg significa que pagaràs menys cada mes.

Condicions hipoteca variable

HIPOTECA FIXA

Quan t’interessa

Si et vols cobrir dels riscos d’un increment dels tipus d’interès en el futur, pots finançar la compra del teu primer o segon habitatge amb una quota que es mantindrà fixa sempre.

Avantatges

Amb el nostre simulador, pots ajustar la quota als teus ingressos. Així t’assegures que pagaràs el mateix import des de l’inici de l’amortització fins al final.

Condicions hipoteca fixa

ALTRES HIPOTEQUES

Autopromotor

Finança la construcció del teu habitatge unifamiliar. Fins al 100% del pressupost d’obra i dos anys de carència de capital.

Adquisició de local comercial

Adquireix un local per establir el teu negoci amb unes condicions de finançament excel·lents i menys comissions per al teu crèdit hipotecari.

Per a no residents a Espanya

Si resideixes fora d’Espanya i estàs pensant a adquirir un habitatge de vacances a Espanya, tenim una hipoteca per a tu.

Consulta’n aquí les condicions

Et pot interessar

×
${loading}
×