Segons la teva edat

Estalvi en un únic pla

Segons el risc

Que vulguis assumir

Segons l'actiu

En què inverteix

EPSV

Per al País Basc

ESTRATÈGIA DE CICLE DE VIDA

Gamma El Meu Projecte Sostenible

Elije un pla que inverteix amb criteris de sostenibilitat, i estalvia segons la teva edat sense canviar de pla fins a la teva jubilació.

EN VULL SABER MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

PLANS AMB TRES NIVELLS DE RISC

Gamma El Meu Pla

Cada pla de la gamma inverteix en diferents percentatges de renda fixa i variable perquè estalviïs segons el risc a assumir.

EN VULL SABER MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

PER ESTALVIAR A LLARG TERMINI

Plans de pensions de renda variable

Tria el teu pla per a estalviar invertint en companyies que cotitzen en els mercats.

EN VULL SABER MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

ACTIUS DE MENOR RISC

Plans de pensions de renda fixa

Estalvia per a la jubilació invertint principalment en el mercat de bons de governs i privats.

EN VULL SABER MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

TRIA DIFERENTS PLANS

Plans de previsió social

Si vius al País Basc, estalvia des d'avui per a la jubilació a través d'EPSV.

EN VULL SABER MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

Respon els teus dubtes

 • Com pots triar el teu pla de pensions?

 • SEGONS LA TEVA EDAT

  L’estratègia d’inversió d’un pla de pensions ha d’estar adaptada a les teves necessitats segons el temps que quedi per a la teva jubilació. Per estalviar amb el mateix pla de pensions fins al moment de la teva jubilació, disposes de la Gamma El Meu Projecte Santander Sostenible.

  Aquesta gamma de plans de pensions utilitza una estratègia de cicle de vida. Això significa que cada pla té un nivell de risc inicial en funció de l’edat i l’horitzó d’inversió fins al moment de la jubilació. Amb el pas del temps, es va reduint l’exposició als actius de risc i augmentant la inversió en renda fixa.

  SEGONS EL RISC QUE VULGUIS ASSUMIR

  Perquè puguis triar un pla de pensions d’acord amb el risc que estiguis disposat a assumir disposes de la Gamma El Meu Pla Santander.

  Tu només hauràs de decidir entre tres nivells de risc. A partir d’aquí, un equip d’experts invertirà els teus estalvis en diferents percentatges de renda fixa i variable, d’acord amb el que hagis triat.

  SEGONS EL QUE VULGUIS PER A LA TEVA JUBILACIÓ

  Amb el Simulador de Plans descobreix quant has d’aportar mensualment per aconseguir els ingressos que desitges en el moment de la teva jubilació.

  A través de 5 preguntes, sabràs quant necessites estalviar mes a mes perquè els ingressos de la teva jubilació siguin els que t’imagines i quin serà l’estalvi fiscal fins a la teva jubilació.

  AMB UN MÍNIM GARANTIT

  Si vols tenir un interès mínim garantit que no depengui de les fluctuacions dels mercats, la teva millor opció són els Plans de Previsió Assegurats1.

  Els Plans de Previsió Assegurats (PPA) són assegurances d’estalvi; com que garanteixen una rendibilitat mínima seran els més adequats per a tu si tens un perfil conservador.

 • Com és la fiscalitat d'un pla de pensions?

 • Les aportacions que es facin a plans de pensions suposen una reducció directa en la base imposable de l’impost de les persones físiques (IRPF). Aquestes aportacions tenen com a límit anual:

  • Per a la persona titular, l’import més baix entre 1.500 euros i el 30% dels rendiments nets de la feina i activitats econòmiques. Aquesta quantitat s'incrementarà en 8.000 € sempre que procedeixi de contribucions empresarials.
  • A favor del cònjuge, sempre que aquest tingui uns rendiments nets de la feina i activitats econòmiques inferiors a 8.000 euros, 1.000 euros anuals.
  • Per a persones amb alguna discapacitat, incloses les que aquesta faci, tenen un límit anual de 24.250 euros. Per a persones emparentades, el límit és de 10.000 euros.

  En el cas que s’excedeixi el límit fiscal, l’excés podrà reduir la base imposable dels cinc exercicis següents amb el mateix límit.

  A més, no perdem mai aquest avantatge fiscal. Després de la jubilació, podem continuar aportant al pla de pensions i desgravar aquestes aportacions.

  Les prestacions, amb caràcter general, es poden rescatar en forma de capital (d’un sol cop) o de renda (seleccionant l’import o el termini), i tributen integrant-se en la base imposable de l’IRPF al 100% com a rendiment de la feina.

  La quantitat percebuda en capital es podrà reduir un 40% per a aportacions prèvies al 2007. Legalment s’estableix un termini per aplicar aquesta reducció en funció de la data de jubilació.

  Es poden efectuar traspassos entre plans de pensions sense tributació.

  Fiscalitat aplicable a territori comú, per als territoris forals s’aplicarà la fiscalitat pròpia vigent en cada moment.

 • Com és el rescat d'un pla de pensions?

 • Els plans de pensions només es poden rescatar en determinades contingències i supòsits, ja que l’objectiu de l’estalvi invertit en aquests productes és estalviar per a la jubilació:

  • Si t’has jubilat.
  • Si pateixes una incapacitat permanent total, absoluta i gran invalidesa.
  • Si mors.
  • Si tens dependència severa o gran dependència.
  • Si pateixes una malaltia greu pròpia o de familiars directes.
  • Si ets aturat de llarga durada.
 • Quins avantatges addicionals tenen els plans de pensions?

 • SEGURETAT

  Una alternativa d’inversió fiable.

  Els clients i els seus productes contractats estan protegits per la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP), l’organisme públic que supervisa els plans de pensions.

  Així mateix, la societat gestora realitza diàriament el control de la gestió i els riscos, i emet un informe periòdic de gestió.

  TRANSPARÈNCIA

  Des del principi tindràs tota la informació necessària recollida en el document de dades fonamentals per al partícip, la fitxa de producte, les especificacions dels plans, així com els informes financers dels fons de pensions. En aquests documents trobareu totes les dades per comprendre, de manera clara i senzilla, el pla de pensions en què invertiràs el patrimoni.

  PLANIFICACIÓ

  Amb els plans de pensions pots planificar una estratègia d’estalvi a llarg termini, establint un pla d’aportacions periòdiques que t’ajudi a estalviar a poc a poc quantitats petites, més còmodament que un cop l’any amb un import molt més gran.

  DIVERSIFICACIÓ

  Totes les categories de productes tenen diferents objectius d’inversió. Això ens permet diversificar el nostre estalvi i triar el que més s’ajusta a les nostres necessitats:

  • Plans de pensions de cicle de vida que ajusten les inversions de manera automàtica en funció de la nostra edat.
  • Plans de pensions perfilats que ens ofereixen una inversió diversificada en funció del nostre perfil de risc.

  GESTIÓ PROFESSIONAL

  Un gran equip de professionals pren les decisions adequades en línia amb la política d’inversió de cada pla, seguint els criteris de risc establerts. La nostra gestora, altament qualificada, és Santander Pensiones (http://www.santanderassetmanagement.es).

  El patrimoni dels plans de pensions i el dels plans de previsió de les EPSV estan exposats a les fluctuacions en els preus de mercat i altres variables, de manera que no es pot assegurar la recuperació del capital inicial invertit.

Connectats, sempre

Si tu també penses que primer són les persones i després tota la resta, i que ser digital no és un fi, sinó un mitjà, aleshores estem connectats. Quan vulguis. Com vulguis. On vulguis.

El teu banc sempre està amb tu

Posa’t en contacte amb el teu gestor per telèfon, correu electrònic o xat. Concerta cites presencials o fes servir l’assistent per resoldre dubtes i aprèn a efectuar operacions a través de vídeos.

SO:FIA, plataforma d’inversió

Opera en borsa i consulta les teves inversions. Simula i compara amb eines d’anàlisi.

Banca en línia, gaudeix del teu banc siguis on siguis

Fes un seguiment dels teus estalvis i inversions des del telèfon mòbil. No perdis ni un detall de les teves finances siguis on siguis.

Aconsegueix les teves claus

Les teves inversions a un clic

Consulta, estudia i gestiona els fons d’inversió, plans de pensions, comptes de valors i inversions en borsa.

Accedeix-hi

Et pot interessar

×
${loading}
×