Z7_3OKIGJ82O099E0Q95IGC7FIK45
Z7_3OKIGJ82O099E0Q95IGC7FIK47

Informa’t per invertir millor

A més de facilitar-te les eines necessàries per invertir, també posem a la teva disposició l’experiència dels nostres analistes perquè prenguis les teves decisions d’inversió sense que et falti informació ni coneixement dels mercats. Gràfics, vídeos, informes, notícies... Tu tries fins a on vols aprofundir.

        CANAL DE TELEGRAM

Tota la informació de mercats, directament al mòbil.

UNEIX-TE AQUÍ

        LA BORSA EN 1 MINUT

El nostre vídeo diari de mercats, on trobaràs les claus perquè comencis el dia informat.

Pots accedir-hi a través de la teva banca en línia i aplicació, a l'Àrea de borses i mercats, o bé pots subscriure't al butlletí que cada matí elabora el nostre equip d'anàlisi i rebre'l cada matí per correu electrònic.


         ANÀLISI DE COMPANYIES

 • Accedeix a la visió del nostre equip especialitzat en anàlisi fonamental sobre les principals companyies nacionals, de forma gratuïta i senzilla a través de la teva banca en línia i aplicació, a la fitxa de cada companyia.
 • Troba una visió, basada en la història borsària, situació financera i perspectives de creixement de les companyies, per oferir una valoració sobre si comprar, vendre o mantenir cada valor.
 • No et perdis el vídeo setmanal on expliquem les claus que cal tenir en compte a l'hora d'invertir en les principals companyies nacionals. Pots trobar-los a la teva banca en línia i aplicació, a l'Àrea de borses i mercats, o bé pots subscriure't al butlletí "En el focus" i rebre'l setmanalment per correu electrònic.


Eines digitals d'anàlisi 

  • Descobreix informes, vídeos i notícies sobre més de 9.000 companyies internacionals perquè comptis amb la informació que necessites per invertir.
  • Accedeix al consens d'analistes internacionals per conèixer la visió sobre compra o venda de les principals cases d'anàlisi fonamental sobre companyies d'arreu del món.
  • Dins de la plataforma d'inversió podràs trobar diferents gràfics interactius que mostren l'evolució del preu de les companyies, els valors que més pugen/baixen/negociats i podràs configurar alertes per seguir de prop l'evolució del preu i les notícies dels valors que t'interessen.

  • En poques paraules, tindràs a la teva disposició tot allò que necessites per ajudar-te amb les teves decisions d'inversió.

Descobreix-ne més detalls

Mantén-te al dia del que passa als mercats i aprèn cada dia.

Z7_3OKIGJ82O099E0Q95IGC7FIKK4

Anàlisi de mercats

Icon / check Created with Sketch. Tota l'actualitat al nostre canal de Telegram.

Icon / check Created with Sketch. Anàlisi de companyies amb perspectives d’inversió.

Icon / check Created with Sketch. Eines amb dades d’anàlisi tècnica i fonamental.

Z7_3OKIGJ82O099E0Q95IGC7FIKK6
Z7_3OKIGJ82OO4H00QPTK041LQ6M2

Et pot interessar

×
${loading}
×