Z7_3OKIGJ82OGGDE0Q934NT3P4F17
Z7_3OKIGJ82OGGDE0Q934NT3P4FH4

Compra i ven accions de companyies nacionals i estrangeres

Saps que pots ser propietari d'una empresa com ara Amazon o Ferrari? O, com a mínim, d'una part d'elles. I és que, el procés per participar en el capital de les empreses que més t'interessin és molt senzill, sempre que cotitzin a la borsa.

Per invertir en borsa no necessites un import mínim; és a dir, hauràs de pagar el preu de cotització de l'acció i els costos associats, amb una tarifa que va des de només 3€ per operacions de fins a 2.000 €1. Podràs invertir a curt, mitjà o llarg termini, depenent de la teva estratègia d'inversió, i podràs diversificar la teva cartera de forma senzilla per geografies i sectors.

Com puc comprar accions?

Per invertir en accions tens al teu abast eines i idees d'inversió de manera gratuïta i en línia.

Opera de manera senzilla i 100% digital

Entra a la teva àrea privada i accedeix al menú Estalvi i inversió.

Descobreix productes i eines digitals

Per comprar i vendre de manera senzilla i amb un procés fàcil d'entendre, tant si estàs començant com a inversor com si n'ets un expert.

Opera en borses internacionals

A més d'operar a nivell nacional, podràs operar en les borses següents: Alemanya, Bèlgica, Canadà, Dinamarca, Estats Units d'Amèrica, França, Grècia, Holanda, Irlanda, Itàlia, Noruega, Portugal, Regne Unit, Suècia i Suïssa.

Quin tipus d'inversors inverteixen en accions?

Qualsevol persona pot invertir en accions, no obstant això, poden ser més interessants per a persones que:

 • Busquen rendibilitat, sabent que el valor de les accions pot pujar o baixar al mercat.

 • Estan disposades a posar en risc en seu capital buscant obtenir millors rendibilitats.

Tot i que és cert que qualsevol persona pot invertir en accions, abans de fer-ho hauries de valorar la teva situació personal, les teves necessitats de liquiditat a curt, mitjà i llarg termini, i els objectius que vols assolir.

Parlem?

Si tens algun dubte o vols saber més sobre com invertir en accions, deixa'ns les teves dades.

Z7_3OKIGJ82O84BE060577C99PA02
Z7_3OKIGJ82O84BE060577C99PQS0

Preguntes freqüents sobre accions

 • Què és la borsa?

 • La borsa és un mercat on compradors i venedors negocien la compravenda d'accions, un punt de trobada per a empreses i inversors on connecten per satisfer els seus objectius.

  Les empreses s'adrecen a la borsa per buscar finançament addicional perquè els seus negocis puguin seguir creixent. Això és coneix com a mercat primari. En aquest procés, emeten capital (en forma d'accions) que venen a inversors.

  Un cop emeses, es poden comprar i vendre, la qual cosa dona lloc a un mercat secundari en què intervenen inversors, tant particulars com institucions.
 • Què són les accions?

 • A l'hora d'invertir en borsa, els inversors tenen a la seva disposició diferents productes d'inversió, i un d'ells són les accions.

  El titular d'una acció és, per tant, propietari d'una part alíquota de la societat emissora i té drets polítics (com ara la participació i el vot a les juntes d'accionistes) i econòmics (com ara la participació en els resultats que pugui obtenir la societat a través dels dividends que es reparteixin).

  La inversió en accions no té un venciment definit, no està garantida i la seva rendibilitat (dividends i plusvàlues/minusvàlues) dependrà de l'evolució de la companyia mateixa i del comportament dels mercats financers.

  El preu de les accions d'una companyia depèn, d'una banda, del rendiment d'aquesta empresa (els resultats que hagi obtingut i els que prevegi obtenir, i de la seva política de repartiment de dividends) i, d'altra banda, dels factors que afecten el mercat o mercats on opera (estabilitat política, regulatòria, econòmica, etc.).
Z7_3OKIGJ82OGGDE0Q934NT3P4FH6

Inverteix en accions

Icon / check Created with Sketch. Sense import mínim d'inversió.

Icon / check Created with Sketch. Operativa senzilla i 100% digital.

Icon / check Created with Sketch. Possibilitat de diversificar per geografia o sector.

Z7_3OKIGJ82OGGDE0Q934NT3P4FH5
Z7_3OKIGJ82OO4H00QPTK041L6617

Et pot interessar

×
${loading}
×