• Què són els pesos mexicans?

 • El peso mexicà és la moneda oficial de Mèxic. L'actual peso mexicà va entrar en circulació l'1 de gener de 1993. S'identifica amb el signe $ i es divideix en 100 centaus, que es representen amb el signe ¢.

  Amb el convertidor de moneda, podràs calcular fàcilment a quants pesos mexicans equival un euro i viceversa.
 • Quines són les monedes i els bitllets vigents?

 • Si fas el canvi d'euros a pesos mexicans, és convenient que coneguis les monedes i els bitllets vigents i en ús al país. A Mèxic podràs trobar en circulació bitllets de 20, 50, 100, 200, 500 i 1000 pesos, així com monedes de 10, 20 i 50 centaus i d'1, 2, 5 i 10 pesos.
 • Convertir euros a pesos mexicans: és convenient viatjar amb bitllets físics?

 • Tot i que cada cop està més estès l'ús de targetes de crèdit i altres formes de pagament digitals, en qualsevol viatge sempre és convenient dur uns quants diners en efectiu per si hi ha qualsevol imprevist (la targeta no funciona, no accepten el pagament amb targeta, petits pagaments a paradetes al carrer, etc.).

  En el cas de Mèxic, podries dur part de l'efectiu ja convertit d'euros a pesos mexicans.
 • Què necessito per fer el canvi d'euros a pesos mexicans?

 • Per fer el canvi de moneda, hauràs d'identificar-te, com a mesura per evitar el blanqueig de capitals. Quan facis l'operació, se't demanarà el nom, cognoms i DNI per acreditar la teva identitat.

  Addicionalment, sempre que vagis a canviar euros per pesos mexicans o qualsevol altra moneda estrangera, és recomanable fer la petició de moneda al teu banc amb diversos dies d'antelació. Això és perquè, depenent de la divisa i de la quantitat sol·licitada, aquest procediment pot trigar.
 • En quin banc puc canviar euros a pesos mexicans i pesos mexicans a euros?

 • Pots canviar euros per bitllets d'una altra moneda estrangera, com ara pesos mexicans, en qualsevol entitat bancària d'Espanya o en algunes oficines de canvi. Si decideixes canviar diners directament en el destí, pots fer-ho a una oficina de canvi o retirant diners d'un caixer automàtic.

  Si estàs preparant un viatge a Mèxic i necessites pesos mexicans, pots fer el canvi a qualsevol oficina del Banco Santander. La manera més còmoda és fer la sol·licitud mitjançant la Banca en línia o l'App Santander.

  Aquestes són les maneres de sol·licitar la moneda en cada cas:

  Sol·licitud de pesos mexicans des de la Banca en línia de Santander

  Si necessites canviar euros per pesos mexicans o pesos mexicans per euros, pots sol·licitar-ho mitjançant la web del Banco Santander i passar a recollir els bitllets. Per fer-ho, utilitza la teva clau d'accés per accedir a la Banca en línia i segueix aquests passos:

  1. Selecciona el teu compte.

  2. Tria l'opció "Compra moneda estrangera" al menú dret.

  3. Emplena el formulari, indicant-hi el compte bancari contra el qual vols carregar l'operació, l'import, la moneda estrangera que necessitis i l'oficina on vols retirar-ne els bitllets. Hauràs d'indicar també com vols que el banc es posi en contacte amb tu per recollir els bitllets.

  Sol·licitud de pesos mexicans des de l'App Santander

  Si necessites canviar euros per pesos mexicans o pesos mexicans per euros, pots sol·licitar-ho mitjançant l'App del Banco Santander i passar a recollir els bitllets a una oficina. Per fer-ho, accedeix a la posició global amb la teva clau d'accés i segueix aquests passos:

  1. Prem "+" al menú principal.

  2. Tria l'opció "Moneda estrangera".

  3. Un cop dins d'aquest menú, selecciona la divisa que t'interessi, indica la quantitat que vols obtenir i tria l'oficina on vols recollir les divises.

  4. Ens posarem en contracte amb tu per indicar-te la data i hora de la recollida.

  Compra de pesos mexicans en una oficina Santander

  També pots canviar euros per pesos mexicans o pesos mexicans per euros anant a la teva oficina Santander més propera. Encarrega la quantitat que necessites i torna-hi quan estigui preparada. Et recomanem que facis l'operació uns dies abans de la data en la qual tens previst viatjar a l'estranger.

Et pot interessar

×
${loading}
×