CARACTERÍSTIQUES

PREGUNTES FREQÜENTS

Pla d’aportacions per als teus fills còmode i flexible

El Pla d’estalvi infantil assegurat és un pla d’estalvi flexible, còmode i amb liquiditat total des del primer dia. A més, tens el tipus d’interès mínim garantit. Per assegurar el futur dels teus fills podràs fer el teu propi pla personalitzat amb aportacions flexibles, és a dir, tu decideixes com i quant vols aportar.

A més, el Pla d’estalvi infantil assegurat té una assegurança perquè, en cas de mort, les teves persones beneficiàries rebin el saldo acumulat del teu pla més un capital addicional.


Crea un pla a la teva mida

En el Pla d’estalvi infantil assegurat tu decideixes com vols estalviar: a través d’un pla d’aportacions periòdiques o fent aportacions extraordinàries:

  • Pla d’aportacions periòdic: tu decideixes la periodicitat amb què vols fer aportacions (mensual, trimestral, semestral o anual). Amb un import mínim de 30 euros i un màxim de 100 euros al mes.
  • Aportacions extraordinàries: a més, també pots estalviar fent aportacions extraordinàries amb un mínim de 600 euros i un màxim de 5.000 euros. Recorda que la suma de les aportacions periòdiques més les aportacions extraordinàries no podran superar el màxim de 5.000 euros l’any.

Obtén rendibilitat

Una altra de les característiques del Pla d’estalvi infantil assegurat és que obtens rendibilitat per als teus estalvis. Rebràs el 50% de la rendibilitat del bo espanyol a 3 anys amb un tipus d’interès mínim garantit anual del 0,25% net1.

Amb el Pla d’estalvi infantil assegurat de Banco Santander tens doble cobertura, ja que una part de l’aportació es destina a l’estalvi i l’altra a cobrir els costos de cobertura d’una possible mort.

  • En cas de supervivència en la data de venciment, rebràs la part destinada a l’estalvi de les aportacions efectuades, més la rendibilitat, i es descomptaran les despeses i els costos de l’assegurança de vida.
  • En cas de mort abans de la data de venciment, si el teu pla d’aportacions és actiu, les persones beneficiàries rebran un capital igual a la suma de totes les aportacions efectuades fins al moment, més totes les aportacions periòdiques que estaven previstes fins al venciment. En canvi, si el teu pla d’aportacions està inactiu, les persones beneficiàries rebran un capital del 103% de l’estalvi acumulat (que es descomptarà dels costos de l’assegurança de vida).

Requisits del Pla d’estalvi infantil

  • Per contractar un pla d’estalvi infantil assegurat, la persona prenedora ha de tenir entre 18 i 60 anys.
  • L’import anual màxim permès per aportar en una pòlissa de Pla d’estalvi infantil assegurat és de 5.000 euros anuals.
  • En cas que un client tingui més d’una pòlissa contractada d’aquest producte, haurà de tenir en compte que l’import màxim anual permès per aportar a través d’aportacions periòdiques al total de pòlisses contractades són 5.000 euros anuals.

Per tenir més informació d’aquesta assegurança o contractar-la, arriba’t a la teva oficina.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Dubtes més comuns sobre aquesta assegurança d’estalvi

Pot una mateixa persona prenedora contractar més d’una pòlissa? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Sí, amb l’acceptació prèvia de la companyia asseguradora. Sempre que la suma de les aportacions efectuades a la totalitat de les pòlisses no superi els 5.000 euros anuals.

Què passa si vull rescatar els meus diners? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El Pla d’estalvi infantil assegurat permet rescatar els estalvis des del primer dia i sense penalització. El rescat serà sempre pel total de l’estalvi acumulat, i no es permetran els rescats parcials. A causa del cost per la prestació de mort, l’import rescatat pot ser una quantitat inferior a la suma de les aportacions efectuades.

Es podran efectuar traspassos d’un pla d’estalvis protegits a un altre producte? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

No. El Pla d’estalvi infantil assegurat no permet traspassos a cap altre producte.

Hauré d’emplenar un qüestionari de salut? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Sí. La companyia podrà fer un qüestionari de salut i, si escau, proves mèdiques, tant en el moment de la contractació com si es produeix qualsevol modificació posterior de les condicions de la pòlissa inicial.

Quins són els costos de la cobertura de mort? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

De les aportacions efectuades al pla d’aportacions, una part es destina a l’estalvi i una altra a cobrir els costos de la cobertura de mort. Aquests costos varien en funció del capital assegurat i de l’edat de la persona assegurada.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Preguntas frecuentes

    Pot una mateixa persona prenedora contractar més d’una pòlissa? Què passa si vull rescatar els meus diners?

Pla d’estalvi infantil assegurat

Icon / check Created with Sketch. Decideix cada quant de temps vols aportar diners al pla.

Icon / check Created with Sketch. Obtén una rendibilitat per als teus estalvis.

Icon / check Created with Sketch. Tingues la seguretat d’una doble cobertura.

Et pot interessar

×
${loading}
×