ASSEGURANÇA DE VIDA INDIVIDUAL

RAV Santander Flexible

Amb una renda constant vitalícia, més pagaments extraordinaris generats per una cartera d'inversió no garantida.

SABER MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

RENDIBILITAT GARANTIDA

Plans de previsió assegurats

Estalvia de manera còmoda i segura per a la teva jubilació.

SABER MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

ESTALVI PERIÒDIC

Assegurança El Meu Estalvi

Rep una bonificació per complir amb el teu pla d'aportacions.

SABER MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

PLA D'ESTALVI FLEXIBLE

Pla d’estalvi infantil assegurat

Estalvia per al futur dels teus fills i guanya tranquil·litat.

SABER MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

RENDIBILITAT DELS TEUS ESTALVIS

A través de les nostres assegurances d’estalvi et garanteixes una rendibilitat futura, tant si aportes periòdicament com si ho fas mitjançant aportacions puntuals. En el cas d’aportacions periòdiques, en funció del producte podràs gaudir d’una rendibilitat addicional.


ÀMPLIA GAMMA

Les diferents modalitats de les nostres assegurances d’estalvi et permeten seleccionar la que s’ajusti millor a les teves necessitats i objectius. Si estàs pensant a estalviar a mitjà o llarg termini, per al moment de la jubilació o per gaudir-ne. T’oferim una solució per a cada situació.


AVANTATGES FISCALS

Quan contractis les nostres assegurances d’estalvi, gaudiràs de tots els avantatges fiscals que ofereix la normativa vigent.


PLANS DE PREVISIÓ ASSEGURATS I PLANS DE PENSIONS

Els plans de previsió assegurats PPA i els plans de pensions comparteixen la mateixa finalitat, tot i que tenen característiques diferents. Si en vols treure el màxim partit, informa’t sobre la diferència entre un pla de previsió assegurat PPA i un pla de pensions - (PDF-184,79 kB).

Digilosofía

Si tu també penses que primer són les persones i després tota la resta, i que ser digital no és un fi, sinó un mitjà, aleshores estem connectats. Quan vulguis. Com vulguis. On vulguis.

Les teves assegurances al teu dispositiu mòbil

Accedeix a les teves assegurances des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Tu decideixes com, quan i on relacionar-te amb el teu banc.

Aconsegueix les teves claus

Consulta les dades de la teva assegurança en un clic

Revisa la cobertura de la teva pòlissa i altres dades com la data de venciment. Des de la Banca en línia també pots accedir al nostre Contact Centre.

Accedeix-hi

Calcula, compara i contracta

Des del teu dispositiu mòbil, calcula el preu de les teves assegurances de cotxe, llar, salut o vida i contracta-les en línia o per telèfon.

Accedeix-hi

El teu banc va amb tu a tot arreu

Sol·licita el teu gestor de Santander Personal i posa-t’hi en contacte per resoldre dubtes. També t’ajudem amb el nostre assistent de preguntes freqüents i vídeos.

Descobreix-ne més

Et pot interessar

×
${loading}
×