Z7_3OKIGJ82O0CQ50Q3F6VQMO13A4
Z7_3OKIGJ82O0CQ50Q3F6VQMO13A6

Què és i com funciona la Hipoteca Autopromotor?

Una Hipoteca Autopromotor és un préstec hipotecari adreçat específicament a aquells particulars que necessiten finançament per construir el seu propi habitatge. A diferència de les hipoteques per comprar una casa ja construïda, la Hipoteca Autopromotor de Banco Santander et facilita finançament per construir el teu habitatge. Aquest finançament pot arribar al 100% del cost real de la construcció, i sempre està limitat al 70% màxim del valor de reposició en el supòsit d'una construcció acabada.

La Hipoteca Autopromotor de Banco Santander ofereix un termini màxim d'amortització de 30 anys per a primer habitatge i de 25 anys per a segones residències, a més d'un període de carència de capital de fins a dos anys.

Quins són els requisits per contractar un préstec autopromotor?

A més de complir els requisits habituals de solvència necessaris per sol·licitar qualsevol préstec hipotecari, la Hipoteca Autopromotor per construir una casa requereix el compliment d'un seguit de condicions específiques:

  • Comptar amb un terreny urbanitzable en propietat: l'interessat haurà de certificar que és propietari d'un solar urbanitzable i inscrit al Registre de la Propietat. 
  • Tenir un projecte d'obra elaborat per un arquitecte i visat pel Col·legi d'Arquitectes.
  • Sol·licitar la llicència de construcció a l'ajuntament que correspongui.
  • Disposar d'un pressupost d'execució elaborat per una empresa constructora.

S'inclou el valor del terreny en la Hipoteca Autopromotor?

No, la Hipoteca Autopromotor està pensada per finançar únicament la construcció de l'habitatge i un dels requisits és acreditar prèviament la propietat del terreny en què s'edificarà l'immoble. Això no obstant, si necessites adquirir primer el solar on construiràs el teu habitatge, pots demanar la Hipoteca Altres Finalitats de Banco Santander, mitjançant la qual es pot concedir un préstec hipotecari de fins al 60% del valor de taxació d'un habitatge lliure de càrregues.

Com puc contractar-la a Banco Santander?

Si estàs interessat a contractar una Hipoteca Autopromotor de Banco Santander, deixa'ns les teves dades i et trucarem, o ves a l'oficina Santander més propera.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Z7_3OKIGJ82O0CQ50Q3F6VQMO13A5

Hipoteca Autopromotor

Z7_3OKIGJ82O0CQ50Q3F6VQMO13A7
Z7_3OKIGJ82O0CQ50Q3F6VQMO1J25

Et pot interessar

×
${loading}
×