• Per a què serveix el convertidor de moneda?

 • Un convertidor de moneda és una eina que permet calcular el tipus de canvi entre diferents divises en temps real. Introduint una quantitat d'una determinada moneda podràs esbrinar al moment el seu equivalent en altres divises.

 • Què és el tipus de canvi?

 • El tipus de canvi és el nombre d'unitats d'una moneda que cal lliurar per obtenir una unitat d'una altra moneda. En aquesta cotització influeix l'oferta i demanda en els mercats majoristes de divises, amb factors que les afecten, com ara la balança de pagaments d'un país, la inflació o els tipus d'interès i la política monetària dels bancs centrals; per això, el tipus de canvi fluctua constantment.

 • Com puc canviar euros per obtenir bitllets en una moneda estrangera?

 • Si necessites canviar euros per una moneda estrangera, pots sol·licitar els bitllets des de l'App de banca mòbil de Santander o a través de la Banca en línia accedint des del web. Tot seguit t'expliquem els procediments per sol·licitar bitllets de forma en línia:

  Sol·licitud de moneda estrangera des de la banca en línia

  Utilitza la teva clau d'accés per accedir a la Banca en línia i segueix aquests passos:

  1. Selecciona el teu compte.
  2. Al menú dret, tria l'opció “Compra moneda estrangera”.
  3. Emplena el formulari indicant el compte bancari en el qual vols carregar l'operació, l'import, la moneda estrangera que necessites i l'oficina on vols retirar els bitllets. També hi hauràs d'indicar com vols que el banc es posi en contacte amb tu per recollir els bitllets.

  Sol·licitud de moneda estrangera des de l'aplicació Santander

  Obre l'aplicació Santander, accedeix a la posició global amb la teva clau d'accés i, després:

  1. Prem “+” al menú principal.
  2. Tria l'opció “Moneda estrangera”.
  3. Dins d'aquest menú, selecciona la divisa que t'interessi, indica la quantitat que vols obtenir i tria l'oficina on vols recollir les divises. Ens posarem en contacte amb tu per indicar-te la data i hora de la recollida.
 • Quina és la diferència entre moneda i divisa?

 • La divisa és la unitat monetària d'un país quan s'utilitza fora d'aquest país per realitzar transaccions, com ara intercanvis comercials, transferències, etc. En canvi, la moneda és la unitat física d'aquesta divisa en el mateix país, és a dir, fa referència al conjunt de bitllets i monedes.

  Per tant, quan viatge a un altre país, hauràs de fer un canvi de moneda per adquirir diners en efectiu amb els quals podràs fer pagaments en el país al qual et dirigeixes. Un canvi de divises fa referència a transaccions de compra i venda que no impliquen el moviment de diners físics, com ara en el cas de realitzar transferències internacionals.

Et pot interessar

×
${loading}
×