PRODUCTO SIMPLE

Avantatges per als treballadors de les administracions públiques

Com a funcionari o treballador laboral de les administracions públiques (central, autonòmica o local) pots gaudir de productes amb condicions financeres i serveis exclusius adaptats a la teva professió i les teves necessitats del dia a dia.

Aquesta oferta de productes i serveis és exclusiva per a funcionaris i treballadors laborals de l’Administració. Descobreix quins són i les seves característiques:

COMPTE CORRENT COL·LECTIUS

Fes les gestions diàries amb comoditat. Un compte1 no remunerat sense comissió d’administració ni de manteniment, ni transferències en euros, estatals i de la UE.2

TARGETES

Gestiona les teves compres i pagaments amb les targetes Santander.

  • Dèbit Select Global. Una targeta sense comissió d’emissió ni de manteniment que et permetrà retirar efectiu a dèbit a qualsevol caixer automàtic de Banco Santander sense cost. Inclou una assegurança de viatge i d’accidents3 i el Servei d’Alerta d’Operacions a través d’SMS gratuït.
  • Targeta de Crèdit Zero.4 Una targeta sense comissió d'emissió ni manteniment, amb la qual podràs fer les teves compres diàries amb total flexibilitat.

FINANÇAMENT5.

T’ajudem amb les teves despeses.

  • Hipoteca. Disposa d’una oferta exclusiva d’hipoteques per adquirir el teu habitatge o una segona residència en condicions especials per pertànyer al col·lectiu de funcionaris.
  • Préstec al Consum. Dispón de hasta 100.000 € para financiar imprevistos o necesidades personales, desde viajes hasta reformas del hogar, y devuélvelo en un plazo de 8 años.
  • Avançament Nòmina 6x6.Si tens la nòmina domiciliada, tindràs al teu abast la possibilitat de sol·licitar una bestreta de fins a sis mensualitats de fins a un màxim de 12.000 euros. A més, tens un termini de 36 mesos per tornar-la i no tindràs quota mensual durant els sis primers mesos.

Més informació

Per a més informació sobre els productes i els avantatges a disposició dels funcionaris i treballadors de l’Administració pública, i sobre com accedir-hi, visita qualsevol de les nostres oficines.

A més, també podrás escriure’ns a l’adreça electrònica infofuncionarios@bancosantander.es

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Funcionarios

Et pot interessar

×
${loading}
×