Z7_3OKIGJ82OGSAD0QPUI4NBM1AH3
Z7_3OKIGJ82OGSAD0QPUI4NBM1A90

Millora les condicions del teu préstec fent una subrogació creditora de la teva hipoteca.

Canvia la teva hipoteca al Banc Santander i podries millorar les teves condicions.1 Només has de triar el tipus d’interès, a tipus fix o variable; nosaltres ens encarreguem de tota la resta.

  • Per al teu habitatge habitual o segona residència.
  • Per un import i termini igual al pendent al teu banc actual.2
  • A tipus d’interès fix, variable o mixt.
  • Nosaltres ens encarreguem de part de les despeses de constitució de la hipoteca: notaria, gestoria, registre de la propietat.3

Què és la subrogació creditora d'una hipoteca?

Una subrogació creditora d'una hipoteca es produeix quan es canvia la hipoteca d'entitat financera. El motiu principal per subrogar una hipoteca és modificar-ne les condicions financeres, com ara el tipus d'interès, així com eliminar productes vinculats o ajustar els terminis d'amortització.

L'objectiu principal de fer una subrogació creditora és millorar les condicions actuals del teu préstec hipotecari.

Com es realitza el canvi?

Si vols canviar la teva hipoteca a Banco Santander no necessites tenir el consentiment del teu banc actual. Un cop presentada la sol·licitud a les nostres oficines, et lliurarem una oferta vinculant en què constin les noves condicions; quan les acceptis, demanarem a l'altra entitat un certificat del deute, que ens haurà de lliurar en un termini màxim de set dies naturals. Complert aquest tràmit, el teu banc actual et podrà fer una contraoferta en els quinze dies naturals següents. Quan transcorri aquest termini, podem formalitzar l'escriptura de subrogació.

Quines despeses té canviar la meva hipoteca a Banco Santander?

Subrogar una hipoteca implica un seguit de despeses que es reparteixen entre el client i el banc: 

  • Despeses que assumeix el client: són despeses relacionades amb l'antiga hipoteca, incloent-hi la comissió de subrogació o compensació per reemborsament anticipat o amortització anticipada (el percentatge de la qual variarà segons el tipus d'interès que s'apliqui -fix o variable- i dels anys de vigència que tingui el préstec quan es faci la subrogació); i despeses vinculades a la nova hipoteca, com ara la nova taxació de l'habitatge, la nota simple actualitzada de l'immoble i els aranzels notarials de la còpia de l'escriptura del préstec hipotecari que sol·liciti.
  • Despeses que assumeix Banco Santander: les despeses de gestoria, notaria i registre de la nova hipoteca, així com l'impost d'actes jurídics documentats (AJD), que són per compte del banc.

Si vols obtenir més informació sobre el procés de canvi d'hipoteca, deixa'ns les teves dades i et trucarem, o ves a la teva oficina Santander més propera.

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Z7_3OKIGJ82O84F106GF4TF6OV851
T'ha semblat útil aquesta informació?
Ens encantaria conèixer la teva opinió per a millorar
Z7_3OKIGJ82OGSAD0QPUI4NBM1A92

Porta la teva hipoteca al Santander

Icon / check Created with Sketch. Per al teu habitatge habitual o segona residència.

Icon / check Created with Sketch. Per a diferents imports i terminis.

Icon / check Created with Sketch. A tipus d’interès fix, variable o mixt.

Z7_3OKIGJ82O8K440QP7KB9QR7C71
Z7_3OKIGJ82O8K440QP7KB9QR7S92

Et pot interessar

×
${loading}
×