PRODUCTO COMPLEJO

CONTRACTA LA TEVA HIPOTECA FIXA EN

6 PASSOS BEN SENZILLS I AMB ATENCIÓ PERSONALITZADA

A més, tindràs la seguretat de pagar sempre la mateixa quota fins al venciment de la hipoteca.

Un tipus preferencial els 6 primers mesos

Tindràs un tipus fix d'2,99% TIN (TAE 4,19%) i fins a 3,99% TIN a partir del setè mes.

Bonificacions que podrien millorar la teva quota mensual

Tria els productes que millor s'adaptin a tu, amb els quals podries aconseguir un 1,10% de bonificació sobre TIN a partir del setè mes, si es compleixen les condicions.

Sense comissió d'obertura

Beneficia't d'una comissió d'obertura del 0%.

Coneix la Hipoteca Fixa Bonificada

Contracta la teva hipoteca en sis passos ben senzills, ràpidament i sense complicacions. Aquest finançament està disponible per a habitatge habitual i segona residència. T'ofereix:

 Tipus d'interès fix:

Seguretat enfront dels moviments de l'euríbor. Sabràs la quota mensual fins al venciment.

 Una hipoteca adaptada a tu:

Perquè podràs aconseguir bonificacions que reduiran l'interès a pagar segons els productes que tinguis contractats a partir del setè mes.


Imports, terminis i comissions

 • Quins són els imports i els terminis màxims per a l’habitatge habitual?

 • Import màxim: 80% del valor de taxació de l’habitatge.

  Termini màxim:30 anys.

 • Quins són els imports i els terminis màxims per a segona residència?

 • Import màxim: 70% del valor de taxació de l’habitatge.

  Termini màxim: 25 anys.

  Tant per a habitatge habitual com per a segona residència, el client ha d'aportar, com a mínim, a través de fons propis, la diferència entre el preu de compravenda i l'import finançat. El termini de la hipoteca més l'edat del titular a la signatura no podrà superar els 80 anys d'edat.

 • Quines comissions té associada4?

 • Comissió d’obertura: 0%.

  Comissió per reemborsament anticipat parcial i total. En cas de reemborsament o amortització anticipada total o parcial, la part prestatària haurà de compensar al Banc. Aquesta compensació consistirà:

  • En un 2% del capital reemborsat anticipadament, si l'amortització anticipada té lloc durant els 10 primers anys de vigència del préstec.
  • En un 1,5% del capital reemborsat anticipadament, si l'amortització anticipada es produeix amb posterioritat.

  En cap cas la compensació pot excedir de l’import de la pèrdua financera que pugui patir el banc.

 • Despeses de constitució d'hipoteca5

 • Seran assumits per Banc Santander en contractar amb persones físicas.


Com puc accedir al tipus d'interès bonificat a partir del setè mes?

Per accedir al tipus d'interès bonificat a partir del setè mes podràs triar els productes o serveis fins a una bonificació màxima de l'1,10%:

DOMICILIAR INGRESSOS

Domiciliar una nòmina o prestació d’atur, o la pensió, o el pagament de la Seguretat Social d’Autònoms o les ajudes de la PAC:

 • Bonificació de 0,50% aplicable si algun dels prestataris té domiciliada una nòmina d'almenys 600 €/mes, o si algun dels prestataris té domiciliada una pensió o prestació per desocupació d'almenys 300 €/mes, o si el pagament de la Seguretat Social Autònoms domiciliada d'algun dels prestataris és d'almenys 175 €/mes o si algun dels prestataris té domiciliats els ajuts de la PAC, independentment de l'import percebut.

La bonificació màxima per aquest concepte serà del 0,50% sobre el tipus d’interès nominal en vigor, independentment dels productes o serveis que la persona prestatària, o les persones prestatàries, si són diverses, puguin tenir contractats.


ÚS DE TARGETES

Fer servir sis vegades les targetes de crèdit Santander durant els tres mesos anteriors a la revisió del tipus d'interès. Bonificació màxima: 0,05%.


ASSEGURANCES

Tenir contractada i en vigor qualsevol d'aquestes assegurances: assegurances de vida risc de Santander Vida Seguros y Reaseguros, SA, o de Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, SA, assegurances de la llar de Santander Generales Seguros y Reaseguros, SA o assegurances d'accidents o incapacitat temporal d'autònoms de Santander Generales Seguros y Reaseguros, SA, comercialitzades totes per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, NIF A28360311, a través de la seva xarxa de distribució, Banco Santander, SA6.

Bonificació del 0,10% per cada 100 € de prima anual, de forma individual per cadascuna de les assegurances contractades pertanyents a la gamma anterior indicada (no se sumen primes). Amb una bonificació màxima de l'1%.

Tots els apartats esmentats anteriorment podran donar lloc a una bonificació màxima d'un 1% amb la suma de tots ells. A més:

CERTIFICAT D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Aportar al Banc un certificat d'eficiència energètica de l'immoble o d'algun dels immobles objecte d'hipoteca, amb categoria A o B o certificat d'habitatge sostenible emès per BREEAM Excellent o superior, LLEGIU Gold o superior o PASSIVE HOUSE: bonificació de 0,10% sobre el tipus d'interès nominal.

Si a més aportes un certificat d'eficiència en els termes esmentats anteriorment, podràs sumar a la teva bonificació un 0,10% més i podràs arribar a un total de bonificació de l'1,10%.


Atenció personalitzada des del principi fins al final

Compta amb el teu gestor personal per solucionar dubtes i problemes en qualsevol punt del procés, independentment del dispositiu que facis servir per tramitar la hipoteca i del lloc on siguis. Més avantatges de tenir a la teva disposició un gestor personal:

Acompanyament personal en tot moment

Comptaràs amb una gestió completa i adaptada a tu en la contractació, assessorament, tràmits i consultes del teu préstec hipotecari.

Siguis on siguis, quan ho necessitis

Atenció personalitzada per part del teu gestor, que podràs sol·licitar a qualsevol dels canals disponibles: trucada, videotrucada, xat o correu electrònic.

Fàcil, ràpid i adaptat a tu

Estudiem a fons el teu cas i ens adaptem a les teves necessitats. En només 6 passos ben senzills podràs signar la teva hipoteca!

Comença ara

Inicia el procés en línia de la contractació de la teva hipoteca en 6 senzills passos.

T'ha semblat útil aquesta informació?
Ens encantaria conèixer la teva opinió per a millorar

Hipoteca Fixa Bonificada

Icon / check Created with Sketch. Bonificació fins a un 1,10% sobre el TIN a partir del setè mes.

Icon / check Created with Sketch. Comissió d’obertura: 0%.

Et pot interessar

×
${loading}
×