INVERTIR EN TEMÀTIQUES

Santander tendències

Descobreix la selecció dels nostres experts per invertir en temàtiques com ara noves tecnologies, salut, mobilitat del futur, biotecnologia, gaming, or i més.

INVERTIR EN TEMÀTIQUES Icon / Plus Created with Sketch.

VEURE VALORS

Valors del moment

Els que més pugen o baixen al mercat, els més buscats o els més contractats.

VEURE VALORS Icon / Plus Created with Sketch.

Cercadors avançats

Filtra per país, divisa, sector, mercat i fins i tot per companyies observades per analistes internacionals.

Icon / Plus Created with Sketch.

Idees de trading

Descobreix informes d'estratègia del nostre equip d'experts a la secció d'anàlisis.

Icon / Plus Created with Sketch.

Els nostres experts, al teu correu electrònic

Rep setmanalment la visió del mercat i idees d'inversió, directament dels nostres analistes.

Icon / Plus Created with Sketch.

Saber-ne més...

  • Puc desar valors com a favorits?

  • Si estàs seguint una sèrie de valors però encara no estàs segur de comprar-los, pots desar-los com a favorits per seguir-ne l'evolució als mercats i que no se t'escapi res.

  • Com puc saber si un valor arriba a un preu?

  • Podràs posar alertes de preu perquè t'avisem quan els valors que triïs arribin a un preu que et resulti interessant per comprar o vendre.

Informació d'interès:

Els instruments financers impliquen determinats riscos (de mercat, de crèdit, de liquiditat, de divisa, de tipus d'interès, de sostenibilitat, etc.), per la qual cosa existeix risc de perdre la totalitat o part de la inversió. Els riscos es detallen a la documentació legal del producte.
Abans de prendre una decisió d'inversió, has de consultar la informació inclosa a la documentació legal de l'instrument financer (en el cas d'institucions d'inversió col·lectiva (IIC) al fullet i al document de dades fonamentals per a l'inversor (DFI)), disponible tant a l'organisme supervisor corresponent com al mercat en què pogués estar admès a negociació aquest instrument o al web de l'entitat emissora o gestora de l'instrument. La decisió d'invertir en un instrument financer s'ha de prendre tenint en compte totes les característiques o objectius de l'instrument financer que es descriuen a la seva documentació legal. Els resultats anteriors no són un indicador fiable de resultats futurs i, si l'instrument financer està denominat en una divisa diferent de l'euro, el seu rendiment por incrementar o disminuir en funció de les fluctuacions monetàries.
Les opinions expressades en els informes d'inversions i anàlisi reflecteixen les opinions personals dels equips d'anàlisi que els emeten en el moment de l'emissió i es poden modificar. La posada a disposició d'aquesta informació no constitueix la prestació d'un servei d'assessorament en matèria d'inversió. En cap circumstància aquesta informació es podrà utilitzar ni considerar com una oferta de venda ni de compra. Qualsevol decisió d'inversió per part del receptor d'aquesta informació s'ha d'adoptar tenint en compte la documentació legal de l'instrument financer corresponent.
La tributació dels rendiments obtinguts per les inversions dependrà de la legislació fiscal aplicable a la teva situació personal i pot variar en el futur.
Això és una comunicació publicitària i la seva finalitat és comercial. No és informació contractualment vinculant, ni informació exigida per cap disposició legislativa, ni s'haurà de considerar una recomanació d'inversió ni un assessorament de cap tipus, i no és suficient per prendre una decisió d'inversió.
© BANCO SANTANDER, SA. Tots els drets reservats – Domicili social: Paseo de Pereda, 9-12, SANTANDER. NIF A-39000013.

Et pot interessar

×
${loading}
×