Z7_3OKIGJ82O84BE06G09696AHOP0
Z7_3OKIGJ82O84BE06G09696AHSP2

Maximitza la teva experiència en invertir amb una operativa 100% digitalMés productes i serveis al teu abast

  • Inverteix de forma en línia en accions, divisa, bons de renda fixa, warrants més. Obtingues aquí més informació sobre els productes de Borses y Mercats.
  • Descobreix una àmplia gamma de productes, emissores i mercats, nacionals i internacionals.
  • Accedeix a una operativa avançada i millorada, amb ordres stop, tant en mercats nacionals com internacionals.
  • Porta els teus valors de qualsevol altra entitat, de manera còmoda i senzilla i 100% digital.
Z7_3OKIGJ82O84BE06G09696AHSL3

Noves idees d'inversió per inspirar-te

  • Si vols fugir de la inversió tradicional, anima't a invertir en les últimes tendències: biotecnologia, robòtica, salut, metavers i més.
  • Quin és un bon mercat per invertir actualment? Descobreix l'opinió d'analistes internacionals a través del Consens de Mercat.
  • Accedeix als informes d'estratègia dels nostres analistes i estigues al dia de les perspectives macro
Z7_3OKIGJ82O84BE06G09696AHST7

Tingues el control de les teves inversions en tot moment

  • Segueix l'evolució de la rentabilitat de la teva cartera.
  • Accedeix a l'estat de les teves ordres, moviments i preus d'execució de forma fàcil i senzilla.
  • Configura alertes de preu, execució i notícies sobre companyies que no vols perdre de vista.
Z7_3OKIGJ82O84BE06G09696AHO50
Z7_3OKIGJ82O84BE06G09696AHSB0

Informaciò d'interès:

1. Tarifa dels serveis d'intermediació aplicable a ordres a mercats nacionals de compra i/o venda d'accions cotitzades en borsa realitzades a través de canals de banca a distància (web o aplicació mòbil): 3 € per operacions fins a 2.000 €, 6 € per operacions des de 2.000,01 € fins a 15.000 € i 0,25% sobre efectiu per operacions superiors a 15.000,01 €. Consulta la informació sobre la resta de costos i les despeses associats a aquesta operativa, i sobre els d'altres tipus d'ordres, valors i mercats. Per beneficiar-se d'aquestes condicions, cal obrir un nou compte de valors.

Els instruments financers impliquen determinats riscos (de mercat, de crèdit, de liquiditat, de divisa, de tipus d'interès, de sostenibilitat, etc.), per la qual cosa existeix risc de perdre la totalitat o part de la inversió. Els riscos es detallen a la documentació legal del producte.

Abans de prendre una decisió d'inversió, has de consultar la informació inclosa a la documentació legal de l'instrument financer (en el cas d'institucions d'inversió col·lectiva (IIC) al fullet i al document de dades fonamentals per a l'inversor (DFI)), disponible tant a l'organisme supervisor corresponent com al mercat en què pogués estar admès a negociació aquest instrument o al web de l'entitat emissora o gestora de l'instrument. La decisió d'invertir en un instrument financer s'ha de prendre tenint en compte totes les característiques o objectius de l'instrument financer que es descriuen a la seva documentació legal. Els resultats anteriors no són un indicador fiable de resultats futurs i, si l'instrument financer està denominat en una divisa diferent de l'euro, el seu rendiment por incrementar o disminuir en funció de les fluctuacions monetàries.

Les opinions expressades en els informes d'inversions i anàlisi reflecteixen les opinions personals dels equips d'anàlisi que els emeten en el moment de l'emissió i es poden modificar. La posada a disposició d'aquesta informació no constitueix la prestació d'un servei d'assessorament en matèria d'inversió. En cap circumstància aquesta informació es podrà utilitzar ni considerar com una oferta de venda ni de compra. Qualsevol decisió d'inversió per part del receptor d'aquesta informació s'ha d'adoptar tenint en compte la documentació legal de l'instrument financer corresponent.

La tributació dels rendiments obtinguts per les inversions dependrà de la legislació fiscal aplicable a la teva situació personal i pot variar en el futur.

Això és una comunicació publicitària i la seva finalitat és comercial. No és informació contractualment vinculant, ni informació exigida per cap disposició legislativa, ni s'haurà de considerar una recomanació d'inversió ni un assessorament de cap tipus, i no és suficient per prendre una decisió d'inversió.

© BANCO SANTANDER, S.A. Tots els drets reservats – Domicili social: Paseo de Pereda, 9-12, SANTANDER. NIF A-39000013.


Z7_3OKIGJ82O84BE06G09696AHO52

Et pot interessar

×
${loading}
×