Santander

Borsa i Mercats - Valors

SO:FIA. Inverteix en Valors i segueix d'a prop les teues inversions.

  • Avantatges
  • Serveis
  • Anàlisi de mercats

SO:FIA t'ofereix una experiència més còmoda i senzilla per invertir en borsa, amb un munt de funcionalitats noves i eines per ajudar-te a prendre en cada moment les millors decisions d'inversió.

Amb SO:FIA podràs operar en els principals mercats nacionals i estrangers i en una completa gamma de warrants i ETF.

Obre el teu compte de valors i comença a operar en canals digitals des de 3,00 € per operació (fins a 2.000 €).

TARIFA COMPRA-VENDA (accions-ETF's-warrants). NACIONAL 3? per operació fins a 2.000?. INTERNACIONAL 20? per operació fins a 15.000?

 

 
Documents rellevants:

 

Sóc client i vull contractar-ho

A més, posem a la teva disposició, de forma gratuïta, multitud d'eines i l'experiència dels nostres analistes, per fer més fàcils les teves decisions d'inversió:

  Podràs operar en els principals mercats nacionals i estrangers i en una completa gamma de warrants i ETF (borses nacionals i mercats estrangers: Borsa de Valors d'Alemanya, Bèlgica, el Canadà, Dinamarca, els Estats Units d'Amèrica, França, Grècia, Holanda, Irlanda, Itàlia, Noruega, Portugal, el Regne Unit, Suècia i Suïssa).
     
    Informació especialitzada. Tota la informació i l'experiència dels nostres analistes al teu abast. Descobreix totes les eines que t'oferim perquè inverteixis amb una informació més completa.
     
    Completa anàlisi tècnica i fonamental de les companyies més rellevants del panorama internacional amb la visió d'experts del mercat.
     
    Cercadors i gràfics avançats per poder trobar aquells títols que més s'ajusten als teus criteris i preferències.
     
    Servei d'alertes i favorits per seguir de prop l'evolució dels valors que més t'interessin i tenir el control de les teves inversions en tot momento.
     
  Cartera virtual: configura la teva cartera de forma virtual i practica les teves inversions sense assumir riscos.
     
    Àrea de formació. Amb vídeos i tutorials per aprendre conceptes essencials sobre finances i sobre les claus que poden afectar la teva inversión.

 

 

Sóc client i vull contractar-ho

Perquè puguis invertir amb més informació. Posem a la teva disposició multitud d'eines i l'experiència dels nostres analistes per fer més fàcils les teves decisions d'inversió:

    La borsa en un minut: vídeo diari al qual et mostrem les claus del mercat perquè comencis el dia informat.
    Anàlisis de companyies: informes, vídeos i notícies sobre més de 9.000 companyies internacionals. Tu tries fins on vols aprofundir.
    Analistes amb dilatada experiència: posem al teu abast la visió de mercat del nostre equip d'analistes, premiat internacionalment, així com el consens dels millors analistes internacionals.
  Eines d'anàlisi: gràfics interactius, valors que més pugen/baixen/negociats, alertes, carteres virtuals... Totes les eines que necessites per ajudar-te en les teves decisions d'inversió.

 

La Borsa en 1 minut. Els mercats no esperen a ningú. Mantente al día amb nosaltres. Tots els dies a les 9:00 els nostres analistes t'expliquen les claus dels mercats.

 

Sóc client i vull contractar-ho

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram