Què és la renda fixa?

Els actius de renda fixa són valors negociables que emeten les empreses i les institucions públiques i que representen préstecs que aquestes entitats reben dels inversors.

Així doncs, invertir en renda fixa vol dir deixar diners a companyies o institucions públiques i convertir-se en creditor o prestador d’aquestes.

La inversió té un venciment definit i no està garantit. La quantia dels cupons i la seva data de pagament estan definits des de l’inici.

La renda fixa confereix drets econòmics a l’inversor (no drets polítics) enfront de la persona emissora. En cas de liquidació de la societat, la persona creditora (inversor en renda fixa) té prioritat davant els socis (inversor en renda variable).


Qui pot invertir en bons?

La inversió en bons o deute està indicada per a inversors que vulguin saber des de l’inici les característiques de la seva inversió (import i dates del pagament del cupó, venciment, persona emissora de l’actiu, etc.).

Permet invertir en emissions denominades en diferents divises (EUR, USD, GBP, AUD, etc.) i a diferents horitzons d’inversió (curt, mitjà i llarg termini), segons el venciment del producte.


Com puc comprar renda fixa?

Si vols començar a invertir en bons i obligacions, Banco Santander està a la teva disposició perquè trobis el producte que s’adapta millor a les teves necessitats i expectatives.

Per a això, no dubtis a acostar-te a la nostra xarxa d’oficines, on podràs accedir a la nostra oferta. A més, si vols saber millor com invertir en borsa i conèixer els productes d’inversió, allà te n’oferirem tota la informació.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Et pot interessar

×
${loading}
×