ESTRUCTURADOS

Una alternativa per diversificar les teves inversions

Els productes estructurats consisteixen en la unió de dos productes financers o més en una única estructura, són de caràcter complex i tenen un risc elevat.

Quins tipus de productes estructurats ens podem trobar?

En funció del nivell de risc que estiguem disposats a assumir, es distingeixen:

  • Estructurats amb capital 100% garantit al venciment : Tornen el 100% del capital invertit quan arriba la data de venciment.
  • Estructurats amb capital parcialment garantit : Tenen una garantia parcial del capital al venciment que es coneix per avançat.
  • Estructurats sense capital garantit : No tenen garantia de capital al venciment i la seva evolució depèn de l’execució de l’actiu o actius subjacents.

Qui pot invertir en productes estructurats?

L’adequació a cada client depèn de l’estructura que inclogui el producte. Per això, d’acord amb la normativa Mifid, s’avaluaran els coneixements del client abans de la contractació.

Com els puc comprar?

Si vols començar a invertir en actius estructurats, a Banco Santander t’ajudem a trobar el producte que s’adapta millor a les teves necessitats i expectatives.

Acosta’t a la nostra xarxa d’oficines, on podràs accedir a la nostra oferta de productes estructurats i fins i tot serà possible configurar-ne un a la teva mida.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Et pot interessar

×
${loading}
×