Z7_3OKIGJ82OOESD0Q9JH89GTB6O1
Z7_3OKIGJ82OOESD0Q9JH89GTB6O3

Què és el Work Cafè Santander?

Es tracta d’un espai col·laboratiu obert a tothom. Tant si ets client com no client, hi podràs treballar, connectar-te a Internet, fer reunions, assistir a esdeveniments i, per descomptat, fer les teves gestions financeres. Tot això ho pots fer mentre gaudeixes d’un cafè preparat pels nostres experts baristes, acompanyat de pastisseria d’autor.

T’esperem a:

MADRID

A CORUÑA

ALICANTE

BARCELONA

BILBAO

CASTILLA LA-MANCHA

  • Carrer Major, nº 22, Guadalajara.

CANTABRIA

GIRONA

LEÓN

  • Calle Ordoño II, nº13. 

MÀLAGA

MARBELLA

OVIEDO

PAMPLONA

PALMA DE MALLORCA

SALAMANCA

SAN SEBASTIÁN

VALLADOLID

VALENCIA

VIGO

ZARAGOZA

Troba el Work Cafè que tens més a prop.

Z7_3OKIGJ82O03J60QLCC456N0266

El teu banc

El Work Cafè Santander t’ofereix una nova manera de relacionar-te amb nosaltres. Perquè quan tries un banc esperes trobar-hi molt més que només resoldre els teus tràmits financers. Saps tot el que t’espera en aquest nou espai?

ET REBEM

Volem que al Work Cafè et sentis com a casa i, per això, un amfitrió de Banco Santander et rebrà i t’acompanyarà per cobrir les teves necessitats, tant si has de reservar una sala de reunions, disposar d’un espai per treballar com, simplement, ser atès per un gestor.

TU DECIDEIXES ON

Pots tenir l’entrevista comercial on vulguis dins del Work Cafè: al cotreball, en una sala privada o a la mateixa cafeteria.

ESPERA AMB UN CAFÈ

Pren alguna cosa a la nostra cafeteria mentre esperes que t’atenguin.

SENSE CAIXA NI CUES

Fes les transaccions amb la màxima rapidesa gràcies als caixers automàtics d’última generació disponibles en aquest espai innovador.

EINES DIGITALS

Connecta’t amb experts del servei Santander Personal mitjançant noves eines com la videoconferència o el mur.

Z7_3OKIGJ82OOESD0Q9JH89GTB642

A més, el Work Cafè disposa d’un horari ampliat.
De dilluns a dijous: 8.30 h a 19 h.
Divendres: 8.30 h a 16 h.

El teu espai de cotreball

Els espais de cotreball són oficines compartides on professionals com tu, amb diferents habilitats i interessos, coincideixen per treballar, connectar i crear oportunitats.

Espais col·laboratius i sales reservables, on pots crear xarxes de contactes o, simplement, trobar un ambient distès i envoltat de persones afins.

Al nostre espai de cotreball, tant si ets client com no client, pots triar on vols treballar. Tenim:

  • Un living a la zona pública.
  • Sales privades i reservables.
  • Accés il·limitat a Wi-Fi.

En el nostre afany per ajudar les persones i les empreses a progressar, hem habilitat un canal que t’ajudarà a multiplicar la teva visibilitat. Per això, hem creat una zona on pots anunciar els teus serveis, a les nostres pantalles digitals.

Creem espais vius on durem a terme esdeveniments, xerrades, cursos, exposicions i conferències.

El teu cafè d’especialitat

El cafè d’especialitat del Work Cafè Santander és una experiència en si mateixa. El secret? Baristes experts, premiats i especialitzats en cafè d’alta qualitat, que treballen creant noves begudes a partir d’aquest cafè.

Al Work Cafè Santander fem que els detalls traspassin els sentits:

EL GUST

Per l’acurada barreja de sabors: utilitzem grans de finques i cooperatives prestigioses seleccionats entre cinc orígens, que es torren per separat i es barregen en el percentatge just. Per aconseguir el caràcter del blend Work Cafè, el fem reposar i controlem la qualitat de l’aigua, el bull precís de la llet, la calor i la pressió justa per a cada tassa. Tot això és el que converteix el nostre cafè en cafè d’especialitat.

L’OLFACTE

En controlem la molta perquè s’alliberin les sublims aromes del cafè.

LA VISTA

Els nostres baristes controlen l’art del latte i fan dissenys increïbles a la superfície del cafè.

Z7_3OKIGJ82OOTTC0QP49MQPINOU7

El Work Cafè Santander t’ofereix la possibilitat d’acompanyar el teu cafè amb pastisseria, xocolates i entrepans de la millor qualitat i elaborats amb productes espanyols gurmet.

A més, si pagues amb qualsevol targeta de Grupo Santander, tindràs el 30% de descompte en tots els productes del Work Cafè1.

Informació legal
1. Descompte aplicable quan paguis amb qualsevol targeta comercialitzada per alguna de les entitats de Grupo Santander: Banco Santander, SA, Openbank, SA, Santander Consumer Finance, SA, Santander Brasil EFC, SA, Santander UK plc, Santander Bank, NA, Santander Polonia, SA, Santander Portugal, SA, Santander Chile, SA, Santander Argentina, SA, Santander México, SA.

Z7_3OKIGJ82OOESD0Q9JH89GTB641
Z7_3OKIGJ82O8NCC0Q5K10F9ABOP5
Z7_3OKIGJ82OOESD0Q9JH89GTB643

Et pot interessar

×
${loading}
×