Z7_3OKIGJ82O84L60QPIUJEPJFCD7

Com es poden ingressar diners en un caixer?

Pots ingressar diners en un caixer automàtic Santander de manera fàcil i senzilla amb la teva targeta de dèbit o el telèfon mòbil. A més, pots ingressar diners tant al teu compte corrent com al compte d’una altra persona.

Fes servir la teva targeta de dèbit per ingressar diners des d’un caixer automàtic

Per ingressar diners al teu compte utilitzant la teva targeta, només has d’introduir la targeta i el codi PIN al caixer automàtic i seleccionar l’opció “Ingressar diners”. A continuació, has de marcar l’import que vols ingressar i introduir només bitllets a la ranura corresponent, sense clips ni sobres, i el caixer automàtic detectarà l’import que sumen, el qual podràs veure a la pantalla. Si hi estàs d’acord, prem “OK” i l’operació haurà finalitzat.

Si necessites ingressar diners en un caixer sense targeta

Per ingressar diners sense targeta utilitzant el telèfon mòbil, primer has de baixar al teu dispositiu una de les aplicacions següents: Apple Pay si és un iOS o Samsung Pay si fas servir Android. Tot seguit, has de localitzar un caixer automàtic contactless. Després, has de seguir els passos següents:

  1. Obre l’app, selecciona la targeta de dèbit amb què vols operar i apropa el dispositiu al lector contactless.
  2. Introdueix-hi el PIN i selecciona l’opció “Ingressar diners”.
  3. Marca l’import que vols ingressar i introdueix només bitllets a la ranura corresponent, sense elements addicionals (clips, gomes, sobres...).
  4. El caixer automàtic en detectarà l’import, el qual es visualitzarà a la pantalla.
  5. Si hi estàs d’acord, prem “OK”.

Consulta a la teva oficina més propera quins caixers automàtics de la teva zona permeten l’ingrés de diners sense targeta.

Com pots ingressar diners des del caixer automàtic a una altra compte

Per ingressar diners des del caixer automàtic a un altre compte bancari l’operació és similar, només que en aquest cas has d’introduir el número de compte al qual vols fer l’ingrés.

Z7_3OKIGJ82O84L60QPIUJEPJFCT6

Et pot interessar

×
${loading}
×