Z7_3OKIGJ82O8SF1064KJ2DJAAPE6
Z7_3OKIGJ82O8SF1064KJ2DJAAPE5

Consells de ciberseguretat per al teu dia a dia

Avui dia, tenir una vida digital ha de ser una prioritat. A continuació t'oferim cinc consells de ciberseguretat que pots aplicar al teu dia a dia:

  1. Protegeix la teva informació i el teu equipament: si acostumes a fer compres en línia, pots protegir la teva informació i els teus dispositius verificant sempre la credibilitat de l'oferta al lloc en què navegues. Si t'has de registrar, tira una contrasenya segura, potent i única.
  2. Mantén la discreció en línia i en públic: presta atenció sempre al que comparteixes i amb qui ho fas, i així evitaràs que es filtri informació personal. Controla qui pot veure les teves publicacions configurant la secció de privacitat.
  3. Pensa abans de fer clic o de respondre: algunes coses no són el que semblen. Si reps un missatge inesperat, veus alguna cosa estranya al remitent, et demanen dades o volen que facis clic en un enllaç, sospita i denuncia'l!
  4. Mantén les contrasenyes segures: evita fer servir fórmules comunes, com ara la data de naixement, el document d'identitat o 1234. Fes servir, preferiblement, majúscules, minúscules, caràcters especials i números per crear contrasenyes més fortes.
  5. Si sospites, avisa: normalment, els ciberatacs solen arribar per diverses vies, com ara correus electrònics, SMS, trucades… Si reps un missatge sospitós en què et demanen que comparteixis informació, denuncia'l.

Si vols ser un ciberheroi i posar en pràctica totes les teves eines de seguretat en línia, apunta't a la nostra aventura interactiva!

Z7_3OKIGJ82O8SF1064KJ2DJAAPE7
Z7_3OKIGJ82O8SF1064KJ2DJAAPU4

Et pot interessar

×
${loading}
×