Z7_3OKIGJ82O0E950QLVDBFBL5303
Z7_3OKIGJ82O0E950QLVDBFBL53G0

PRODUCTO SIMPLE

Reforcem la seguretat de les compres en línia

La introducció de la SCA (Strong Customer Authentication) o autenticació reforçada de clients és un canvi normatiu introduït a la legislació vigent que regula la prestació dels serveis de pagaments i transaccions de pagament electròniques. El canvi implica un reforç en la seguretat de les compres que es fan per Internet i principalment afecta la forma en què es validaven, fins ara, algunes de les transaccions (s'usava una clau enviada al mòbil del client) i introdueix un procés reforçat i encara més segur per als clients.

Aquest canvi s'aplicarà a totes les compres?

No, hi haurà compres que no requeriran autenticació, ja sigui pel seu baix import, pel seu risc de frau o per l'aplicació d'alguna exempció permesa per la normativa.

I ara què haig de fer per poder seguir comprant en línia amb la meva targeta?

En primer lloc, cal que tinguis actiu el teu contracte de Banca Digital. Si no tens claus o no les recordes, pots gestionar-ho aquí.

Si tens l'aplicació Santander, podràs confirmar les compres amb Santander Key* utilitzant simplement la teva empremta o el reconeixement facial.


Utilitzar-ho és tan fàcil com pagar a botigues físiques:

  1. En fer una compra que requereixi autenticació, rebràs un missatge al mòbil, toca'l per accedir a Santander Key.
  2. Revisa les dades de compra i, si són correctes, confirma-la validant l'operació amb la teva empremta, reconeixement facial o clau.

Molt més fàcil, oi?

Per gaudir de la millor experiència de compra en línia, assegura't de tenir l'última versió de l'aplicació Santander, identificar el dispositiu com a segur i tenir actives les notificacions. En cas contrari, rebràs un SMS al teu telèfon mòbil amb un enllaç al qual hauràs d'accedir per verificar la teva identitat, introduint la clau d'accés a la banca en línia o l'aplicació Santander.

* Per poder confirmar les operacions amb empremta o reconeixement facial, necessitaràs un terminal mòbil amb biometria. Si no en tens un, podràs continuar operant amb la clau d'accés.

ATENCIÓ: des de Banco Santander mai no et demanarem altres dades per autenticar la teva identitat en compres en línia: ni document d'identitat, ni domicili, ni data de naixement, ni clau de signatura, ni número de mòbil, etc.

Z7_3OKIGJ82O0E950QLVDBFBL5324
Z7_3OKIGJ82O0E950QLVDBFBL53R7
Z7_3OKIGJ82O0E950QLVDBFBL5JE0
Z7_3OKIGJ82O0E950QLVDBFBL5B04

Et pot interessar

×
${loading}
×