Retirar diners sense targeta és possible gràcies als caixers contactless Santander, que utilitzen la tecnologia NFC (Near Field Communications o comunicacions de camp proper). Aquesta tecnologia sense fil permet transmetre dades de manera instantània entre dispositius que es trobin a uns pocs centímetres de distància. En aquest cas, el caixer i el teu mòbil.

Si t’has oblidat la cartera a casa i necessites disposar d’efectiu, aquí t’expliquem de manera senzilla com pots treure diners amb el teu mòbil pas per pas:

  1. Necessites tenir instal·lat Samsung Pay (Android), Google Pay (Android) o l’App Wallet amb Apple Pay (IOS), tenir el PIN de targeta i disposar d’un mòbil amb tecnologia NFC.
  2. Busca el caixer contactless més proper. Per a això, accedeix a l’App Santander , al menú desplegable clica “Caixers”, busca el filtre “Contactless” i selecciona’l. Al mapa se’t mostraran els caixers més propers.
  3. Obre l’aplicació de pagament mòbil, selecciona la targeta amb la qual vols operar i apropa el mòbil al lector de caixer automàtic contactless.
  4. Apropa el mòbil al lector contactless i introdueix el teu codi PIN al caixer, que serà la manera d’identificar-te i garantir que l’operació és segura.

Treure diners amb codi, una altra opció

Una altra opció que tens és treure diners amb un codi que genera l’App Santander. El procés és molt senzill i aquí te l’expliquem:

  1. Cal que tinguis instal·lada l’App Santander al mòbil i que disposis de les teves claus d’accés.
  2. Busca el caixer contactless més proper. Per a això, accedeix a l’App Santander , al menú desplegable clica “Caixers”, busca el filtre “Contactless” i selecciona’l. Al mapa se’t mostraran els caixers més propers.
  3. Accedeix a l’App Santander amb les teves claus. Al menú desplegable busca la secció “Els meus productes” i després fes clic a “Targetes”. Cerca la targeta amb la qual vols treure diners i fes clic a “Altres opcions”, després selecciona “Treure diners amb codi” i segueix les indicacions.
  4. Un cop siguis al caixer, a la pantalla clica el botó “Operacions sense targeta”, després clica “Treure diners amb codi” i introdueix el codi que t’hagi generat l’App Santander.

Aquest sistema permet retirar amb codi fins a un màxim de 300 euros diaris i 1.000 euros a la setmana. Es tracta d’un servei similar a HalCash, que també permet retirar diners sense targeta als bancs que formen part de la seva xarxa.

Si tens altres dubtes sobre targetes, consulta aquí la secció de preguntes freqüents sobre targetes.

T'ha semblat útil aquesta informació?
Ens encantaria conèixer la teva opinió per a millorar
${loading}
×