Z7_3OKIGJ82O0MOA06CR22JVDR386
Z7_3OKIGJ82O0MOA06CR22JVDR3A2

Com s'activa Santander Key?

Donar-se d'alta a Santander Key és ràpid i senzill. Tens dues formes de fer-ho: al menú que hi ha a la cantonada superior dreta de l'aplicació, entra en la teva àrea personal i prem l'opció “Configuració de Seguretat”. Hi trobaràs un apartat de Santander Key, al qual podràs seguir els passos per donar-t'hi d'alta.

Una altra opció és cercar la icona de Santander Key a la pantalla d'inici de l'aplicació Santander, prémer-la i seguir els passos que s'indiquen a la pantalla.

Què és Santander Key i per a què serveix?

Santander Key és una solució de signatura omnicanal i multiproducte amb la qual podràs signar totes les teves operacions des del mòbil, confirmant qualsevol compra que facis amb la teva empremta o Face ID com a mètode de validació. Oblida't de les contrasenyes i comença a pagar de forma ràpida i segura!

Santander Key fa servir la biometria per enfortir els processos d'autenticació, disminuint així la possibilitat que es produeixin fraus.

Com funciona Santander Key?

Quan facis una compra, rebràs una notificació de confirmació al mòbil. Toca el missatge per obrir l'aplicació i confirmar la compra mitjançant el sensor de reconeixement d'empremtes o amb Face ID. Tan senzill com pràctic! Així mateix, des del botó Santander Key que es troba a la part inferior de la pantalla d'inici de l'aplicació podràs veure quines són les operacions pendents de confirmació.

Per què és important tenir Santander Key?

La teva seguretat és el que més ens importa, per això hem creat Santander Key. Aquest mètode és tan important perquè disminueix la possibilitat de ser víctima d'un frau quan fas una compra en línia. Per als ciberdelinqüents és més fàcil obtenir dades d'accés basades en claus o contrasenyes que en dades biomètriques, tecnologia en què es basa Santander Key per funcionar, autoritzant totes les operatives des del teu dispositiu i tenint-ne el control en tot moment.

Ara ja pots fraccionar les teves compres amb Santander Key

Seguint aquests senzills passos, podràs fraccionar les teves compres amb Santander Key:

 1. Quan realitzis una compra, rebràs una notificació per a confirmar-la.
 2. En prémer-la, veuràs l'opció de fraccionar la compra amb tots els detalls: quotes, comissió, import total, etc. Si desitges fraccionar-la, activa l'opció “Vull fraccionar l'import d'aquesta compra en 3 quotes”.
 3. Confirma l'operació amb la teva petjada o cara.
 4. I llest! Veuràs un resum del fraccionament que acabes de fer.Z7_3OKIGJ82O0MOA06CR22JVD7VU6

Icon / PlayerCreated with Sketch.

Descobreix tot sobre Santander Key

Confirma el pagament de les teves compres de la forma més segura. Coneix a fons Santander Key, disponible en la teva App!

Z7_3OKIGJ82O0MOA06CR22JVD7VV0

Preguntes freqüents

 • Com accedeixo a Santander Key a través de l'aplicació?

 • Podràs accedir a l'àrea de Santander Key des de la zona de “Seguretat” de l'aplicació, la mateixa que t'hem indicat a l'apartat anterior. També podràs veure les operatives pendents de signatura prement la icona de Santander Key a la pantalla d'inici.

 • Santander Key es pot desactivar?

 • Un cop t'hi hagis donat d'alta no et podràs donar de baixa, ja que és el teu nou mètode de signatura per a totes les operacions integrades amb Santander Key. Recorda que aquesta és una eina que et mantindrà protegit enfront d'un possible frau electrònic, a més de simplificar tota l'experiència de compra i signatura.

  Això no obstant, si arribes a tenir algun inconvenient amb Santander Key podràs consultar-ho amb el nostre departament de frau a través del 915 123 123.

 • Tots els pagaments i les compres en línia exigeixen la validació amb Santander Key?

 • L'objectiu és que totes les operacions que impliquin una sortida de diners es verifiquin a través de Santander Key.

 • On puc consultar les operacions pendents?

 • Tienes tres formas distintas de acceder a las operaciones pendientes de firma:
  1. Prement la notificació push enviada des de l'aplicació per validar l'operativa (sense que calgui iniciar la sessió a l'aplicació).
  2. A través del cadenat de Santander Key, situat a la part inferior de la pantalla d'inici de sessió de l'aplicació. S'obrirà automàticament l'última operativa pendent de validar. Novament, no caldrà que iniciïs la sessió per autoritzar l'operativa.
  3. Des de la bústia, dins de l'aplicació. Iniciant la sessió podràs accedir a la bústia i, un cop dins, a Santander Key, on t'apareixerà un llistat de totes les operatives que tinguis pendents de signatura, podent triar quina vols validar en cada moment.
 • Es poden fer Bizums utilitzant la validació amb Santander Key?

 • Sí.

 • Santander Key és segur?

 • Santander Key és una solució que utilitza diferents factors que permeten assolir la màxima seguretat, com ara la inherència (biometria), el coneixement (clau d'accés) i la possessió (dispositiu segur), per garantir que totes les operatives són realitzades pels nostres clients.

Z7_3OKIGJ82O0MOA06CR22JVDRTJ5
${loading}
×