Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFAMN5
Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFAMN7

Com pots configurar l’Apple Pay?

AL TEU iPHONE

Obre l’app Wallet i toca el signe +. A partir d'aquí, segueix les instruccions que apareixen a la pantalla.

AL TEU APPLE WATCH

Obre l’app Apple Watch a l’iPhone, selecciona Wallet i Apple Pay, i tria l’opció d’afegir la targeta de crèdit o dèbit. A partir d’aquí, segueix les instruccions que apareixen a la pantalla.

AL TEU iPAD

A l’iPad, entra a Configuració, obre Wallet i Apple Pay, i selecciona l’opció d’afegir la targeta de crèdit o dèbit. Ara només has de seguir les instruccions que t’aniran apareixent.

DES DE LA TEVA APP SANTANDER

També pots donar d’alta les teves targetes a Apple Pay amb només 3 clics utilitzant l’App Santander.

Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFAU13

Icon / PlayerCreated with Sketch.

Consells d’ús de l’app

Aprèn com has de configurar l’iPhone amb Apple Pay amb la targeta Santander.

Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFAMF6

QUÈ NECESSITES PER FER SERVIR APPLE PAY

  • Un dispositiu Apple compatible: iPhone, iPad, MacBook Pro o Apple Watch.
  • Un Apple ID.
  • El sistema de Comerç Electrònic Segur (CES) activat.
  • Una targeta Santander Mastercard o Visa.

PAGA DE MANERA RÀPIDA I SEGURA

No en tinguis cap dubte. Fer servir Apple Pay per pagar és completament segur.

Per exemple, per pagar de manera presencial en un datàfon contactless, has d’entrar a l’app Wallet del teu dispositiu i apropar el dispositiu d’Apple al lector al mateix temps que poses el dit sobre el sensor del Touch ID i, de manera automàtica, es farà el cobrament. En cas que tinguis un dispositiu compatible amb biometria facial, també podràs fer servir el Face ID.

En el cas de pagaments no presencials a través d’Internet o app, en el moment en què es mostren les opcions de pagament has de seleccionar Apple Pay. Després, només has de triar la targeta Santander amb la qual vols fer el pagament, pressionar Touch ID i introduir el codi de desbloqueig de l’iPhone o, si tens un dispositiu amb FaceID perquè comenci el procés.

Informació d’interès

Consulta aquí - (PDF 321,84 kB) els termes i les condicions de Banco Santander, SA per al pagament mòbil amb Apple Pay. Només les targetes Santander activades en Comerç Electrònic Segur (CES) estan habilitades per a Apple Pay, excepte: Targetes prepagament Ecash i algunes targetes d’empresa. El banc es reserva la facultat de modificar les targetes habilitades per fer servir a través d’Apple Pay, després d’informar-ne el client dins el termini establert i en la forma escaient. Apple Pay funciona amb els dispositius iPhone (SE, 6 o superior), iPad (Air 2, Mini 3 i 4, 5a generació i PRO), Apple Watch o MacBook Pro amb Touch Bar.

Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFAMF5
Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFAMF7

Et pot interessar

×
${loading}
×