PRODUCTO SIMPLE

Informa’t per invertir millor

A més de facilitar-te les eines més completes per invertir, també posem a la teva disposició l’experiència dels nostres analistes perquè prenguis les teves decisions d’inversió sense que et falti informació ni coneixement dels mercats. Gràfics, vídeos, informes, notícies... Tu tries fins a on vols aprofundir.

LA BOLSA EN 1 MINUTO

El nostre vídeo diari de mercats, en el qual trobaràs les claus perquè comencis el dia informat

Hi pots accedir a través de la plataforma d’inversió SO:FIA o subscriure’t a la newsletter que elabora cada matí el nostre equip d’anàlisi i rebre-la cada matí al teu correu electrònic.


ANÀLISI DE COMPANYIES

Posem a la teva disposició informes, vídeos i notícies sobre més de 9.000 companyies internacionals perquè disposis de la informació que necessites per invertir.

Cada setmana, el nostre equip d’anàlisi publica un vídeo en el qual explica les claus que has de tenir en compte a l’hora d’invertir en les principals companyies nacionals. Els pots trobar a SO:FIA o subscriure’t a la newsletter “En El Foco” i rebre-la setmanalment al teu correu electrònic.

EINES D’ANÀLISI

Així mateix, dins de la plataforma d’inversió podràs trobar diferents gràfics interactius que mostren l’evolució del preu de les companyies, el consens dels analistes internacionals, els valors que més pugen i baixen i els negociats, i podràs configurar alertes per seguir de prop l’evolució del preu i les notícies dels valors que t’interessin.

En poques paraules, tindràs a la teva disposició tot el que necessites per ajudar-te amb les teves decisions d’inversió.


Descobreix-ne més detalls

Mantén-te al dia del que passa als mercats i aprèn cada dia.

Anàlisi de mercats

Icon / check Created with Sketch. Informació diària al nostre vídeo “La Bolsa en 1 minuto”.

Icon / check Created with Sketch. Anàlisi de companyies amb perspectives d’inversió.

Icon / check Created with Sketch. Eines amb dades d’anàlisi tècnica i fonamental.

Et pot interessar

×
${loading}
×