QUÈ M’OFEREIX?

PREGUNTES FREQÜENTS

Un compte infantil amb accés a una targeta prepagament

El Compte Mini és el compte infantil del Santander, no remunerat,1 dirigit a menors d’edat (fins que fan els 18 anys) i sense comissió de manteniment ni d’administració (TIN 0%, TAE 0%).

Targeta Prepagament Mini

Amb aquest compte infantil podràs sol·licitar una targeta prepagament que, tot i que no és obligatòria, disposa dels avantatges següents:

  • Permet comprar a comerços físics i en línia.
  • En cas de necessitar efectiu, és possible retirar-lo sense cost a qualsevol dels caixers automàtics Santander.
  • És molt fàcil carregar saldo: des de la teva Banca en línia, l’app Santander, per telèfon, als caixers automàtics Santander i a qualsevol de les nostres oficines.
  • Tens més control: les despeses estan limitades al saldo carregat.

Com puc contractar el Compte Mini?

Contracta ara aquest compte infantil a qualsevol oficina de Banco Santander i comença a gaudir de tots els seus avantatges.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Dubtes més comuns sobre aquest compte

Què passa amb el compte quan la persona titular fa 18 anys? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

S’aplicaran condicions de comptes destinats a clients a partir d’aquesta edat, la qual cosa es comunicarà a la persona titular amb l’antelació que estableix el contracte. A més, a partir d’aquell moment, ja no caldrà la participació del representant legal en el contracte.

Qui ha de figurar com a representant? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El representant legal, tant si són els pares, que exerceixen la pàtria potestat sobre el menor, com si és el tutor legal designat judicialment.

Com que és una targeta prepagament, es poden veure els saldos i els moviments? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Els moviments de la Targeta Prepagament Mini es poden consultar sense cost als caixers automàtics Santander amb el PIN de la targeta i a la Banca en línia de Banco Santander i les app Santander i Wallet.

Quins són els imports màxims i mínims que es poden carregar a la targeta prepagament? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

L’import mínim és de 6 euros, mentre que el límit màxim de càrrega permès a la targeta és 900 euros.

Com es fa la descàrrega i la recàrrega de saldo de la Targeta Prepagament Mini? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Per la Banca en línia i l’app Santander, perquè et sigui molt més còmode. I també ho podràs fer a qualsevol oficina, als caixers automàtics Santander i a la Banca Telefònica.

Poden disposar del compte els representants legals del menor si no figuren com a representants al compte? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El representant legal del menor podrà disposar del compte acreditant, si no ho ha fet ja, la seva condició de representant. El llibre de família es pot fer servir com a acreditació quan el representant legal és el pare o la mare. Si el representant legal no és el pare o la mare sinó un tutor, aquest haurà de presentar el document que l’acrediti com a tal.

Poden contractar el compte els menors emancipats? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Els menors emancipats no poden contractar el compte.

El compte admet domiciliacions? I descoberts? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El compte sí que admet domiciliacions, si bé no admet cap tipus de descobert ni de posicions deutores, ja que la persona titular és menor d’edat.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Preguntas frecuentes

    Qui ha de figurar com a representant? Què passa amb el compte quan la persona titular fa 18 anys?

Compte Mini

Icon / check Created with Sketch. Per a nens i joves entre 0 i 17 anys.

Icon / check Created with Sketch. Amb una targeta prepagament que es recarrega fàcilment.

Icon / check Created with Sketch. Compte sense comissió de manteniment i administració.

Et pot interessar

×
${loading}
×