Santander

Calcular IBAN


Introdueix el número de compte:

Introdueix el teu número de compte corrent al formulari de calcular l'IBAN i prem el botó. Immediatament obtindràs un identificador de compte perfectament vàlid de conformitat amb la normativa europea, tant per a operacions en suport electrònic com en suport paper.

El febrer del 2014 els comptes corrents clàssics (CCC) van deixar d'estar reconeguts i van passar a ser substituïts pel número internacional de compte bancari. Des d'aleshores no es pot fer cap operació financera sense disposar d'aquest codi. Amb el conversor per al càlcul del codi IBAN de Banco Santander volem oferir-te la possibilitat de traduir el teu número de compte a l'estàndard de la Unió Europea.

El número IBAN consta d'un codi de país format per dues lletres seguides de dos dígits de control, als quals s'afegeixen fins a trenta caràcters alfanumèrics que representen el número de compte bancari. Tot i que no s'ha establert una longitud uniforme per als països del SEPA, el codi no pot superar els 34 caràcters. 

Calcular IBAN

 

En el cas d'Espanya estaríem parlant de 24 caràcters, els 20 dígits que componen el compte corrent més el codi de país (ES en el cas d'Espanya) i un codi de control de dos dígits.

Abans que es pogués calcular l'IBAN era impossible identificar comptes a nivell internacional, ja que cada país tenia el seu propi sistema, per tant fer pagaments internacionals, fins i tot dins de la Unió Europea, era força més complex. En l'actualitat no només és possible identificar de forma única comptes oberts a bancs de tot el món, sinó que a més les transferències entre entitats intracomunitàries es fan d'una forma molt similar a les nacionals, la qual cosa facilita molt les operacions entre bancs europeus. 


Coneix aquí el codi SWIFT BIC del Santander

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram