Z7_3OKIGJ82OO3T00Q97DI0514AR1
Z7_3OKIGJ82OO3T00Q97DI0514AR3

Una app adaptada a tu

Hem adaptat l’App Santander a les teves necessitats, per això te’n presentem una versió renovada, més senzilla, més intel·ligent, més moderna, amb noves capacitats i centenars de detalls que et faran el dia a dia més fàcil. Et volem oferir solucions i experiències digitals més útils, convenients i humanes.

Per a tu, la nostra millor app

MÉS PERSONAL
Accedeix a totes les funcionalitats des del teu dispositiu mòbil.

MÉS ÚTIL
Disposa d’eines perquè estiguis informat dels teus productes financers.

MÉS HUMANA
Posa’t en contacte amb el personal del banc cada vegada que ho necessitis.

Z7_3OKIGJ82OO3T00Q97DI0514Q84

Icon / PlayerCreated with Sketch.

Coneix a fons la teva app Santander

Personalitza-la al teu gust i troba-hi tots els teus moviments. Envia diners a altres persones de manera ràpida i fàcil. Això i molt més amb la nova App Santander.

Icon / PlayerCreated with Sketch.

Com consultar i descarregar la teva informació fiscal?

Des de la categoria “Fiscal” en la secció Correspondència en Línia accediràs a l'informe de la teva informació fiscal.

Icon / PlayerCreated with Sketch.

Com pots enviar diners?

Fes-ho de manera senzilla des dels accessos directes.

Icon / PlayerCreated with Sketch.

Com pots pagar rebuts i impostos

Guanya temps per a tu gestionant els teus pagaments de manera senzilla.

Icon / PlayerCreated with Sketch.

Personalitza la teva app

Ets únic i, per això, pots triar com vols veure la teva posició global.

Z7_3OKIGJ82OO3T00Q97DI0514A72

Funcionalitats a l’abast de la mà

PERSONALITZA LA TEVA APP
Tria la posició global que més s’ajusta a les teves necessitats: la clàssica, una versió més útil de la que ja coneixes; la bàsica, optimitza la visualització amb menys informació a primera vista; la Smart, per als més atrevits i digitals.

AVANÇA’T AL FUTUR AMB LA TEVA AGENDA FINANCERA
Pren el control de tot el que passarà els propers dies als teus comptes. Els teus esdeveniments financers més rellevants del passat i els propers que es produiran: els rebuts i les subscripcions que et carregaran, les quotes i les liquidacions de préstecs, targetes, assegurances, transferències periòdiques...

TROBA EL QUE NECESSITES
Gràcies al nou cercador global, troba tots els teus moviments. Ubicat en la posició global i altres espais principals, podràs buscar per text el contingut d’un moviment. També podràs consultar les operacions i les preguntes freqüents.

GESTIONA ELS TEUS REBUTS
Un nou espai per als rebuts, és més fàcil buscar qualsevol rebut domiciliat dels teus comptes. Els pots veure per la data, per l’emissor, pel producte en què està domiciliat... i et mostrem els propers rebuts que es carregaran al teu compte perquè els puguis gestionar amb temps.

ENVIA DINERS
Ho podràs fer de totes les maneres possibles: un traspàs, enviament estatal, internacional, Bizum, a un caixer automàtic. Un espai ordenat i en el qual els teus contactes preferits i els enviaments realitzats estan més a mà perquè els puguis reutilitzar.

CONTROLA LES TEVES FINANCES A LA TEVA ZONA D’ANÀLISI
Per seguir millor les teves despeses i estalvi, així com el teu pressupost. Trobaràs consells personalitzats sobre els teus hàbits de consum i consells generals sobre com pots estalviar cada mes.

EXPLORA EL TEU MAPA DE COMPRES
En aquest espai veuràs els teus moviments de compra posicionats en un mapa, és una nova manera d’analitzar el teu comportament de compra i verificar els moviments.

Z7_3OKIGJ82OO3T00Q97DI0514A71
${loading}
×