Simulador d'hipoteca

Calcula la quota de la teva hipoteca fixa o variable per a casa teva o pis i fes-ho d'una forma 100% en línia. Segons les dades que proporcioneu, el simulador us mostrarà l'opció més ajustada al vostre perfil.

Simula quina seria la quota mensual i les despeses associades.
Compara i tria el tipus d'hipoteca que millor s'adapti a tu.
Fes comptes per comprar la teva casa en menys d'un minut.

Quina és la millor hipoteca per a tu?

HIPOTECA VARIABLE

Quan t’interessa

Una hipoteca a tipus variable està subjecta als canvis de l'Euríbor, per la qual cosa es realitzaran revisions periòdiques en funció a aquest.

Condicions hipoteca variable


HIPOTECA FIXA

Quan t’interessa

Si et vols cobrir dels riscos d’un increment dels tipus d’interès en el futur, pots finançar la compra del teu primer o segon habitatge amb una quota que es mantindrà fixa sempre.

Amb el nostre simulador, pots ajustar la quota als teus ingressos. Així t’assegures que pagaràs el mateix import des de l’inici de l’amortització fins al final.

Condicions hipoteca fixa

ALTRES HIPOTEQUES

Autopromotor

Finança la construcció del teu habitatge unifamiliar. Fins al 100% del pressupost d’obra i dos anys de carència de capital.

Adquisició de local comercial

Adquireix un local per establir el teu negoci amb diferents opcions de finançament i menys comissions per al préstec hipotecari.

Per a no residents a Espanya

Si resideixes fora d’Espanya i estàs pensant a adquirir un habitatge de vacances a Espanya, tenim una hipoteca per a tu.

Consulta’n aquí les condicions

T'ha semblat útil aquesta informació?
Ens encantaria conèixer la teva opinió per a millorar

Et pot interessar

×
${loading}
×