CRÈDIT SANTANDER

DÈBIT SANTANDER

Targeta de Crèdit Santander

Tot el que necessites en una única targeta

Amb la teva Targeta de Crèdit Santander,1 a més de pagar les compres a crèdit, pots retirar efectiu a dèbit sense comissió als més de 7.000 caixers automàtics del Santander a Espanya.

Descobreix tot el que t’ofereix:

 • Retirades d’efectiu a crèdit i la nova opció a dèbit directament del teu compte per part de la persona titular principal. Sense comissió si fas la retirada a dèbit a qualsevol dels més de 7.000 caixers automàtics de Santander Espanya.
 • Sense comissió d' emissió ni de manteniment. Si únicament tens un Compte Online, podràs gaudir de la targeta de crèdit sense comissió d'emissió i manteniment en format virtual, per obtenir una còpia física hauràs de pagar la comissió d'emissió de duplicat de targeta en format físic de 9 €.
 • Assegurança d’accidents fins a 120.000 euros.2.
 • Amb accés a Santander Premia,3 on descobriràs ofertes úniques per a tu.

Amb la teva Targeta de Crèdit Santander, tot són facilitats:

 • Flexibilitat de pagament: podràs pagar el rebut mensual de la teva targeta com vulguis:
 • Pagament total mensual: pots pagar a final de mes sense interessos. La targeta s’emet amb aquesta forma de pagament, amb opció de modificar-la quan vulguis.
 • Pagament percentual (revolving) : en pots triar la quota, que es calcula aplicant un percentatge sobre el saldo disposat. Serà com a mínim el 3% del saldo disposat, amb un mínim de 25 euros. (TIN 18%, TAE 19,56%)4.
 • Pagament de quota fixa (revolving) : també la pots triar. Serà com a mínim el 3% del saldo disposat, amb un mínim de 25 € i múltiples d’aquesta quantitat, i un màxim de 600 €. (TIN 18%, TAE 19,56%)4.
 • Amb “Ajorna el rebut de la targeta” pots triar quant vols pagar del teu rebut mensual (a partir de 3%, mínim de 25 euros) i retardar la resta per al mes següent. TIN: 18%, TAE 19,56%4.
 • Si necessites tenir més diners al teu compte, amb “Efectiu a l’instant podràs traspassar diners des de 300 euros de la teva targeta al teu compte de manera immediata. Comissió del 3%, mínim de 3 euros.
 • Amb “Fracciona la compra” podràs fraccionar les teves compres en tres terminis sense canviar la teva forma de pagament. Podràs pagar les compres de fins a 1.000 euros i pagar-les en tres còmodes terminis, amb les comissions següents segons l’import:


Import superior a / fins a           

0 €
200 €

200 €
300 €

300 €
500 €

500 €
1000 €

Comissió

2 €
(TAE: 6,22%)5

5 €
(TAE: 10,63%)5


7 €
(TAE: 8,84%)5 


12 €
(TAE: 7,52%)5

I si el que vols és fraccionar una compra en els terminis que tu triïs, pots pagar les compres fins a 36 mesos al 18% TIN (TAE: 19,56%)5.

Finançament de moviments5: amb la teva targeta de crèdit podràs fraccionar els moviments del teu compte que apareguin a la secció “Finançar moviments” de la teva aplicació Santander o banca en línia: compres amb targeta de dèbit, rebuts, transferències, Bizum, etc., a partir de 100 €, en els terminis que decideixis (màxim 36) i una quota mínima de 18 €.

CONTRACTAR TARGETA DE CRÈDIT

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Targeta de Dèbit Santander

La targeta senzilla que et facilita les compres

Podràs veure reflectides totes les teves compres al teu compte immediatament. A més, siguis on siguis podràs retirar efectiu a dèbit sense comissió des de tots els caixers automàtics del Santander.

Descobreix tot el que t’ofereix:

 • Retirades d’efectiu a dèbit sense comissió a qualsevol caixer automàtic Santander del món.
 • Sense comissió d’emissió ni de manteniment.
 • Assegurança d’accidents fins a 120.000 euros1.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

T'ha semblat útil aquesta informació?
Ens encantaria conèixer la teva opinió per a millorar

Targetes Santander

Icon / check Created with Sketch. Sense comissions d’emissió ni de manteniment.

Icon / check Created with Sketch. Accedeix als 30.000 caixers automàtics Santander.

Icon / check Created with Sketch. Paga les compres amb el mòbil: fàcil i ràpid.

Et pot interessar

×
${loading}
×