Què és Santander ZOne?

Per nosaltres cada client és únic, per això hem creat Santander ZOne, una plataforma a la qual pots trobar descomptes, promocions, experiències i avantatges exclusius per ser client Santander. Cada mes hi trobaràs ofertes diferents perquè puguis gaudir-ne i viure una experiència nova tot l'any.

Santander ZOne, troba el que busques i el que no sabies que buscaves. Dona-t’hi d’alta i sigues el primer d’assabentar-te’n!

Icon / PlayerCreated with Sketch.

Descobreix Santander ZOne

Una plataforma única a la qual els clients Santander es poden beneficiar d'ofertes, promocions i experiències.

Quins avantatges exclusius aconseguiràs a Santander ZOne?

Descomptes

Treu tot el profit de les teves compres pagant amb la targeta Santander. Gaudeix de descomptes exclusius directes amb les teves targetes1 o rep la devolució d'una part de les teves compres al mes següent en comprar als comerços ZOne.

Experiències

Accés a experiències exclusives i sorteigs perquè gaudeixis al màxim de ser client: activitats esportives, d'entreteniment, oci, cultura, música i gastronomia. Tria la que prefereixis!

Com pots accedir a Santander ZOne?

Informació legal:

1. Promoció exclusiva per al pagament amb targeta de crèdit. Aquestes targetes permeten el pagament ajornat. No oblidis fer servir la targeta de crèdit de manera responsable. L’ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.
2. Consulta aquí - (PDF 139 KB) els termes i les condicions de Santander ZOne.

Et pot interessar

×
${loading}
×