Què és Santander Premia?

Per a nosaltres, cada client és únic, per això creem Santander Premia una plataforma on pots trobar descomptes, promocions, experiències i avantatges exclusius per ser client Santander. Cada mes trobaràs ofertes diferents perquè puguis gaudir-les i viure una experiència nova tot l'any. A més, si tens el Pla Santander One Ibèria Plus, tens tota la informació de les teves Avios al teu abast.

Santander Premia, troba el que busques i el que no sabies que buscaves. Dona-t’hi d’alta i sigues el primer d’assabentar-te’n!

Quins avantatges exclusius aconseguiràs a Santander Premia?

Descomptes

Treu tot el profit de les teves compres pagant amb la targeta Santander. Gaudeix de descomptes exclusius directes amb les teves targetes1 o rep la devolució d'una part de les teves compres al mes següent en comprar als comerços Premia.

Icon / Plus Created with Sketch.

Experiències

Accés a experiències exclusives i sorteigs perquè gaudeixis al màxim de ser client. Tria l'opció que més t'agradi entre una àmplia varietat d'activitats esportives, d'entreteniment, oci, cultura, música i gastronomia. A què esperes?

Icon / Plus Created with Sketch.

Santander One Ibèria Plus

Tota la informació de les teves Avios al teu abast: consulta les teves Avios acumulats amb el pla, coneix ofertes per a aconseguir més Avios amb productes Santander i descobreix com gaudir-los en vols, hotels, i una infinitat d'experiències.

Icon / Plus Created with Sketch.

Com pots accedir a Santander Premia?

Informació legal:

1. Promoció exclusiva per al pagament amb targeta de crèdit. Aquestes targetes permeten el pagament ajornat. No oblidis fer servir la targeta de crèdit de manera responsable. L’ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.
2. Consulta aquí - (PDF 143.44 KB) els termes i les condicions de Santander Premia.

Et pot interessar

×
${loading}
×