Gaudeix d’avantatges exclusius en les teves compres i viatges

La Targeta Santander Iberia Icon és la targeta de crèdit1 que et fa viatjar. Amb cada compra que facis amb la Targeta Santander Iberia Icon acumularàs Avios del Programa Iberia Plus.

 • Avios
  Amb la Targeta Santander Ibèria Icon acumularàs:
  1 Avios per cada 3€ de compra.
  1 Avios per cada 1 € de compra en bitllets d'Ibèria en iberia.com.
  1 Avios per cada 2 € de compres en moneda diferent de l'euro.
  Les compres realitzades des de qualsevol sistema de pagament mòbil acumularan Avios fins a un màxim de 1.000€ mensuals.

  Podràs canviar-los per vols, nits d'hotel o lloguer de cotxes!
 • Beneficis Iberia Plus Plata
  Per ser titular de la Targeta Santander Iberia Icon tindràs accés als beneficis de la targeta Iberia Plus Plata: embarcament prioritari en els vols operats pel Grup Iberia, més franquícia d’equipatge, facturació preferent als taulells de Business, 6 Avios per cada euro de despesa neta (sense incloure impostos ni taxes), prioritat en les llistes d’espera de reserves i a l’aeroport.
  Si en vols saber més, aquí podràs consultar les condicions per accedir als avantatges de la Targeta Iberia Plus Plata.
 • Descomptes en bitllets d’avió
  Amb la targeta Santander Iberia Icon podràs obtenir un 10% de descompte en la compra de bitllets Iberia. Consulta com fer-ho a Iberiacards.
 • Targeta Repsol Más
  Beneficia’t del descompte de 3 cèntims el litre, pagant amb Waylet, a les estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor.
  Consulta’n les condicions i com aconseguir-la a: https://www.iberiacards.es/ventajas-entidades/santander/descuento-repsol/.
 • Paquet d’assegurances de viatge: Amb la Targeta Santander Iberia Icon podràs tenir un paquet d’assegurances2 complet perquè gaudeixis dels teus viatges amb tota tranquil·litat.
 • Assegurança de cancel·lació de reserves fins a 6.000 euros en vols, transports, hotels i espectacles per a la persona titular, així com el seu cònjuge, ascendents i descendents directes en primer grau.
 • Assegurança d’accident en transport públic de fins a 360.000 euros, sempre que el títol de transport s’hagi abonat amb la targeta.
 • Assegurança d’assistència en viatge de fins a 9.000 euros, que inclou indemnització per demora en la sortida del mitjà de transport per a despeses de manutenció; pèrdua, robatori o danys d’equipatge facturat fins a 900 euros; prolongació d’estada per malaltia o accident, i repatriació o transport sanitari de ferits i despeses mèdiques a l’estranger.
  Consulta’n aquí les condicions i les cobertures (PDF.418.71 KB).
 • Flexibilitat de pagament
  Amb la Targeta Santander Iberia Icon podràs fer les teves compres diàries i pagar-les a final de mes sense cost addicional o ajornar-les amb tota flexibilitat (modalitat de pagament revolving) (TIN: 8,00%. TAE: 22,15%)3.
 • Comerç Electrònic Segur
  La targeta Santander Iberia Icon és totalment segura, ja que disposa del servei de Comerç Electrònic Segur “Verified by VISA”, que garanteix la total privacitat i seguretat de totes les operacions efectuades amb la targeta.
 • Comissions de la targeta de crèdit Santander Iberia Icon:
 • Comissió d’emissió i de manteniment de la targeta de crèdit de la persona titular: 100 euros.
 • Comissió d’emissió i de manteniment de la targeta de crèdit addicional: 100 euros.

Parlem?

Si tens algun dubte o en vols saber més, truca’ns al

915 123 123

Targeta Santander Iberia

Icon / check Created with Sketch. Gaudeix de descomptes en bitllets d’avió.

Icon / check Created with Sketch. Accedeix als beneficis Iberia Plus Plata.

Icon / check Created with Sketch. Sent-te tranquil amb el paquet d’assegurances de viatge

Et pot interessar

×
${loading}
×