Quin TPV tens?

Troba aquí les respostes sobre com pots posar en marxa el teu TPV Santander1, realitzar vendes i devolucions, així com fer consultes.

TPV Smart

Guia per a utilitzar el teu TPV Android.

Icon / Plus Created with Sketch.

TPV Físic

Aprèn com pots posar-lo en marxa i utilitzar-lo.

Icon / Plus Created with Sketch.

TPV Lliure

Descarrega l'aplicació i cobra des de qualsevol lloc.

Icon / Plus Created with Sketch.

TPV Virtual

Coneix el Portal d'Administració i millors pràctiques.

Icon / Plus Created with Sketch.

TPV Telefònic

Descobreix com pots administrar el teu TPV de venda telefònica.

Icon / Plus Created with Sketch.

ET POT INTERESSAR

Descobreix tota la nostra gamma de TPV

Icon / Plus Created with Sketch.

Respostes als dubtes més comuns

Coneix aquí els serveis de què disposes i els que pots contractar, així com les respostes als dubtes que se’t presenten en el dia a dia.

SERVEIS EXCLUSIUS

AJUDA EN LA GESTIÓ DIÀRIA

COBRA SENSE CABLES

Tinc moltes vendes amb targeta estrangera

Si tens molts clients internacionals, el Servei Multidivisa DCC és per a tu. Descobreix els avantatges que el Servei Multidivisa té per a tu i els teus clients.

Vull atreure clients amb les meves ofertes

Gràcies a Santander ZOne, l’app del Santander es converteix en un aparador per mostrar les teves ofertes als nostres clients. Amb aquesta eina gratuïta podràs atreure més clients al teu local o botiga en línia, per ajudar-te a vendre més. Coneix Santander ZOne.

Vull cobrar amb múltiples targetes

El TPV Santander admet per defecte els mètodes de pagament més demanats (Visa, Mastercard, JCB, UPI, Discover, Google Pay, Apple Pay i Paypal). A més, pots incloure-hi American Express, que t’ajudarà a apropar-te més als teus clients estrangers. Per a això, informa-te’n a la teva oficina Santander més propera.1. Servei de TPV, comercialitzat per Banc Santander, S. a. ofert i subjecte a prèvia aprovació de Getnet Europe, Entitat de Pagament S.L.O. Getnet, Europe, Entitat de Pagament S.L.O., salvaguarda els fons rebuts dels usuaris mitjançant dipòsit en un compte separat obert en Banc Santander S.A.

El meu TPV té fallades de connexió

Pots trucar al nostre Telèfon de Suport, al 91 050 34 04, i marcar l’opció 1 perquè un tècnic et pugui ajudar.

Necessito rotlles de paper extra per al meu TPV

Els pots sol·licitar de manera gratuïta a qualsevol oficina Santander.

Necessito veure un resum de les operacions efectuades en el meu TPV.

Accedeix a la teva secció TPV de la banca en línia o aplicació Santander. Allà tindràs tota la informació per gestionar el teu TPV.


Vull canviar-me de tarifa

Apropa’t a la teva oficina Santander, on el teu gestor t’assessorarà per triar la tarifa que s’adapti millor al teu nivell de facturació.

He de donar de baixa un TPV o demanar un TPV addicional

Qualsevol d’aquestes dues accions les pots fer a través del nostre telèfon de Suport Santander TPV, al 91 050 34 04, i marcar l’opció 3.

He d’informar sobre un canvi de domicili, compte bancari o qualsevol altra informació

Pots trucar al nostre telèfon de Suport Santander TPV, al 91 050 34 04, i marcar l’opció 3 per actualitzar les teves dades personals i les del teu comerç.

Necessito sol·licitar adhesius addicionals amb les targetes admeses

Els pots demanar al nostre Telèfon de Suport Santander TPV, al 91 050 34 04, opció 3.


1. Servei de TPV, comercialitzat per Banc Santander, S. a. ofert i subjecte a prèvia aprovació de Getnet Europe, Entitat de Pagament S.L.O. Getnet, Europe, Entitat de Pagament S.L.O., salvaguarda els fons rebuts dels usuaris mitjançant dipòsit en un compte separat obert en Banc Santander S.A.

Cobra sense cables, en línia o per telèfon

Tinc un TPV per al meu comerç físic i obriré la meva pàgina web

Coneix el nostre TPV virtual per poder contractar la passarel·la de pagament de la teva botiga en línia o truca al telèfon de Suport Santander TPV, al 91 050 34 04, en què el nostre equip d’especialistes en comerç electrònic t’ajudarà a dissenyar la millor solució de pagament per al teu negoci en línia.

Vull fer comandes a domicili i necessito activar el meu TPV per acceptar pagaments per telèfon

Per a això disposes del Paygold, que et permet acceptar el pagament de les teves comandes o reserves amb la màxima seguretat. També pots trucar al telèfon de Suport Santander TPV, al 91 050 34 04, opció 2, i el nostre equip d’especialistes t’ajudarà en la contractació sense que t’hagis de moure del teu negoci.

Tinc un negoci en moviment, és a dir, sense una ubicació fixa i necessito un TPV sense cables

Si el teu negoci està en moviment, els TPV ideals són el TPV GPRS o el TPV lliure, que et permeten tenir tot el control del teu negoci des del mòbil. Visita la teva oficina Santander més propera perquè el gestor comercial et pugui assessorar sobre el model que s’adapta millor a tu.


1. Servei de TPV, comercialitzat per Banc Santander, S. a. ofert i subjecte a prèvia aprovació de Getnet Europe, Entitat de Pagament S.L.O. Getnet, Europe, Entitat de Pagament S.L.O., salvaguarda els fons rebuts dels usuaris mitjançant dipòsit en un compte separat obert en Banc Santander S.A.

Connectats, sempre

Si tu també penses que primer són les persones i després tota la resta, i que ser digital no és un fi, sinó un mitjà, aleshores estem connectats. Quan vulguis. Com vulguis. On vulguis.

Més fàcil amb la teva Banca en línia

Soluciona el dia a dia de la teva empresa des del teu dispositiu mòbil. De manera intuïtiva, senzilla i àgil.

Fes-te’n client.

Gestiona la teva empresa on vulguis i quan vulguis

 Informació. Consulta les posicions actualitzades en tot moment i accedeix als justificants des de cada moviment.

 Flexible. Assigna diferents perfils d’accés amb rols diferents.

 Còmode. Deixa operacions pendents de signar i repren-les quan vulguis.

 Consulta. Revisa la teva correspondència des de la bústia de Banca en línia.

Avantatges per a tu i per al teu negoci

Localitza en un cercador avançat ajudes públiques disponibles per al teu negoci i ajuda la teva empresa a créixer a l’estranger amb les solucions que ofereix Santander Trade.

Per què et recomanem que et passis a la Banca en línia

Cada dia t’enfrontes a nous reptes en la gestió de la teva empresa: ser més eficaç, augmentar la rendibilitat, captar clients... Sabem que no és senzill, per això, amb la Banca en línia volem que el dia a dia de la teva empresa sigui més senzill.

Tot sobre la Banca en línia

Et pot interessar

×
${loading}
×