1/6
Aquest nombre és indicatiu de el risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

Banc Santander està adscrit a el Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. Per dipòsits en diners l'import màxim garantit és de 100.000 euros per dipositant en cada entitat de crèdit.

Què és Santander Startups?

Santander Startups és l'impuls que busquen els emprenedors d'empreses de caràcter innovador i tecnològic.

team-managament

Persones que parlen el teu idioma

Comptaràs amb gestors especialitzats i especialistes en emprenedoria que t'acompanyaran en cada fase, des de la creació de la teva empresa fins als moments en què necessitis un assessorament més complex.

strategy

Solucions per fer el pas següent

En aquest espai trobaràs solucions que t'ajudaran a avançar. Des de finançament i productes bancaris fins a acompanyament personalitzat, tot en un sol lloc.

operability-level

Obre el teu ventall de possibilitats

Amb presència als principals motors d'emprenedoria del país, l'experiència i fortalesa del Santander t'obriran les portes a un ecosistema emprenedor global.

Finançament per a totes les etapes de creixement

ANAR A FINANÇAMENT ESPECIALITZAT

Agilitat per a les gestions financeres del dia a dia

CONÈIXER PRODUCTES MÉS FREQÜENTS

Work Cafè: espais col·laboratius amb gestors especialitzats

Tant si el teu startup no té oficina com si vols sortir de la rutina, acosta't a qualsevol Work Cafè Santander. Són espais col·laboratius de treball, on pots trobar solucions financeres i no financeres per al teu projecte i, augmentar la teva xarxa de contactes.


A més, trobaràs gestors especialitzats en emprenedoria que t'ajudaran a resoldre dubtes sobre el teu startup.


Troba el teu Work Cafè més proper

Santander X

Santander X és la comunitat global d'emprenedoria de Banco Santander que t'ofereix els recursos i el suport que necessites per iniciar, fer créixer i escalar el teu negoci.


Podràs assolir els teus objectius professionals d'emprenedoria perquè tindràs un suport de primera qualitat en totes les etapes del teu projecte.


Descobreix Santander X

Fintech Station

Un programa d'Open Innovation que connecta startups i scaleups amb el Santander, per identificar oportunitats de col·laboració amb solucions tecnològiques capdavanteres.


Més informació sobre el programa

Gestió d'ajuts públics

Una plataforma de cerca avançada d'ajuts públics nacionals i europeus per a startups.


A més, tindràs assessorament personalitzat per part de consultors especialitzats per tramitar aquests ajuts, un pla de formació i l'accés a l'ecosistema dels principals fons i organismes de finançament UE per a emprenedoria i startups.


Microsoft for Startups Founders Hub1

Plataforma en línia de Microsoft dissenyada per donar suport a emprenedors i startups en totes les etapes del seu desenvolupament. Startups Founders Hub dona accés gratuït a recursos tecnològics (eines de desenvolupament i productivitat, cloud…) i el suport i l'ajuda d'experts tècnics i de negoci per llançar el producte i accelerar la sortida al mercat.

Descobreix-ne més sobre la plataforma

Cyber Guardian2

Una solució integral de ciberseguretat amb el qual podràs protegir la teva empresa de les amenaces més comunes, d'una manera senzilla i accessible a tots els empleats.


És un servei que t'ofereix la capacitat d'avaluar el teu risc de ciberseguretat, protegir dispositius, correus electrònics i navegació; i també de formar els teus empleats.


Coneix més detalls de Cyber Guardian


Finançament especialitzat

T'ajudem a connectar amb inversors segons les teves necessitats i t'oferim noves maneres de finançament de deute o capital.

SENSE CEDIR CAPACITAT DE GESTIÓ

Venture Debt

Per finançar el teu projecte, si ets una startup innovadora, ja has aplicat la teva primera ronda de capital i necessites més import per fer créixer el teu negoci Sense diluir-te i mantenint el control de la teva startup.

SABER-NE MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

SOLUCIONS ESG/DSG

Finançament per a empreses tecnològiques i de sostenibilitat

SABER-NE MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

Productes financers per al teu dia a dia

Per a les teves operacions diàries i per a cada fase del teu projecte, amb un equip d'analistes de riscos que t'entenen i parlen el teu idioma. Amb el nostre suport financer, podràs avançar el teu primer contracte, una subvenció, finançar els pagaments als proveïdors i fins i tot optar a finançament de llarg termini per no diluir el teu capital.

Compte Santander Persones Jurídiques

Un compte corrent no remunerat (TIN 0%, TAE -0,29%)3, que pots contractar 100% en línia i que t'obrirà la porta a aquests productes i serveis, entre d'altres opcions. Podràs gestionar còmodament les teves operacions financeres des de l'aplicació Santander o des de la banca en línia.


Coneix totes les característiques del compte

Cobraments i pagaments

Solucions per millorar la gestió de la liquiditat i complir els teus compromisos de pagament.

Icon / Plus Created with Sketch.

Finançament a curt i llarg termini

Préstecs, línies de crèdit...

Icon / Plus Created with Sketch.

TPV Virtual

Permet el pagament en línia als clients mitjançant una solució preparada per fer servir o mitjançant una API.

Icon / Plus Created with Sketch.

Negoci Internacional

Cobraments i pagaments en divises, i més opcions.

Icon / Plus Created with Sketch.

Et pot interessar

×
${loading}
×