El teu TPV completament digital

Una eina indispensable per als clients amb TPV Getnet1. Tindràs tota la informació dels teus TPV i comerços d'una manera organitzada, per poder gestionar el dia a dia del teu negoci des del mòbil.

Icon / PlayerCreated with Sketch.

A l'abast de la mà!

Només necessites el teu telèfon o ordinador per gestionar el TPV.

Avantatges de poder gestionar el teu TPV des de l'aplicació Santander i la Banca en Línia

MÉS CONTROL

Coneixeràs diàriament l'evolució de la facturació del TPV. Podràs veure la facturació de tots els teus comerços d'una manera agrupada o individual. També podràs conèixer la facturació acumulada del mes o de l'any.

VISIÓ GLOBAL I DETALLADA

Aconseguiràs veure de manera genèrica tota la informació del teu comerç i TPV, així com més detalls d'una transacció en concret. A més, podràs localitzar qualsevol operació de venda o tancament de caixa d'una forma ràpida i senzilla.

AJUDA EN LÍNIA

Accedeix a Suport Getnet TPV en un clic per descarregar els teus moviments, sol·licitar tancaments de caixa o comunicar avaries.


1. Servicio de TPV, comercializado por Banco Santander, S.A. ofrecido y sujeto a previa aprobación de Getnet Europe, Entidad de Pago S.L.U. Getnet, Europe, Entidad de Pago S.L.U., salvaguarda los fondos recibidos de los usuarios mediante depósito en una cuenta separada abierta en Banco Santander S.A.

Et pot interessar

×
${loading}
×