La connexió entre startups i scaleups amb Banco Santander

La millor manera de créixer i avançar és mitjançant la col·laboració i la recerca de talent.

Santander Fintech Station és la unitat que connecta startups i scaleups amb el Banc per identificar oportunitats de col·laboració que permetin estar al capdavant en innovació. Fintech Station treballa amb startups i scaleups de diferents sectors i indústries, totes les que puguin tenir una connexió amb el Banc.

És un programa d'Open Innovation que busca aportar solucions tecnològiques i innovadores per a les diferents àrees del Banc, per poder millorar cada dia el servei al client. Per fer-ho:

  • Identifiquem quins punts de millora hi ha al Banc i connectem amb les millors solucions de l'ecosistema emprenedor, buscant sempre construir valor per a totes les parts, principalment startups i clients.
  • Trobem les tendències tecnològiques més disruptives, i també les millors startups, per presentar-les al Banc, per tal de buscar la millora contínua.
  • Ajudem les startups durant tota la seva relació amb el banc i els donem suport en aspectes clau, com ara la contractació i processos d'homologació i alta, la gestió de stakeholders a l'estructura del Banc i la posada en marxa de proves de concepte, etc.

Com puc posar-me en contacte amb Santander Fintech Station?

Si vols obtenir més informació sobre com funciona Santander Fintech Station, adreça't a qualsevol oficina Santander o posa't en contacte amb el teu gestor.

Et pot interessar

×
${loading}
×