Z7_3OKIGJ82OGA3606A9I3MI4IU43
Z7_3OKIGJ82OGA3606A9I3MI4IUB7

Una plataforma dissenyada per donar suport a les startups


Al Santander i a Microsoft pensem que l'emprenedoria ha d'estar oberta a tothom i que qualsevol que tingui una idea es mereix una empenta perquè pugui innovar i créixer.

Microsoft for Startups Founders Hub1 és una plataforma en línia pensada per a startups (des de la fase de preseed fins a la de scaleup) que facilita l'accés a recursos i solucions tecnològiques, suport, assessoria i mentoria especialitzada, eliminant les barreres tradicionals per crear i desenvolupar una empresa de base tecnològica.

La plataforma de Microsoft per a startups inclou:

  • Recursos tecnològics: accés gratuït o en condicions especials a solucions de Microsoft com ara Azure, Microsoft 365, GitHub, Power Apps, Power BI, Dynamics 365...
  • Assessorament especialitzat: possibilitat de participar en sessions amb experts tecnològics, esdeveniments, seminaris, workshops, programes de mentoria...
  • Accés a oportunitats de captar clients i capital: oportunitat de comercialitzar la teva solució als canals i marketplaces de Microsoft, i acompanyament i assessoria en processos de fund raising.


Com puc accedir al servei Microsoft for Startups Founders Hub?

Si estàs interessat a accedir a la plataforma, envia una sol·licitud a través del web de Microsoft, emplenant el formulari que trobaràs  fent clic aquí.

Després d'analitzar la sol·licitud, Microsoft es posarà en contacte amb tu per confirmar-te si ets elegible o no.


Z7_3OKIGJ82OGA3606A9I3MI4IUK1
Z7_3OKIGJ82OGA3606A9I3MI4IUS5

Et pot interessar

×
${loading}
×