Te ayudamos a protegerte

Pas 1 d’1.

On vols cobrar?

VOLVER A BUSCAR

TPV fix

Per començar amb els cobraments amb targeta, només amb una línia de telèfon o Internet.

TPV Fijo

TPV Mòbil GPRS

Llibertat de moviment dins i fora del teu local.

tpv-movil

TPV PC

El següent nivell. Si tens diversos TPV o diferents establiments i necessites centralitzar la gestió del teu negoci.

tpv-pc

TPV lliure

En qualsevol moment i a qualsevol lloc. Tu decideixes.

tpv-libre

TPV Wi-Fi

Cobra als teus clients en qualsevol punt del teu local, fes més àgils els cobraments i ofereix més comoditat.

tpv-wifi

TPV Virtual

La passarel·la de pagament que t’ajuda a traduir les visites a la teva web en ingressos.

tpv-virtual

Paygold

El servei de pagament amb el qual podràs cobrar a través de SMS, WhatsApp i mail. Sense necessitat de tenir una web!

tpv-venta-telefonica

Accepta pagaments i fes créixer les vendes

Gràcies al TPV Santander, els teus clients no dependran de la quantitat d’efectiu de què disposin en el moment de la compra. Així els podràs oferir més productes i augmentar les teves vendes. Una opció de pagament imprescindible avui dia, amb la seguretat i la rapidesa que busquen els clients. A més, podran pagar amb les targetes més utilitzades a tot el món, ja que el TPV Santander accepta:

Tarifes per ajudar-te a créixer

Les nostres tarifes són senzilles d’entendre i transparents. Tenim una tarifa plana molt competitiva que s’adapta automàticament a la facturació del teu negoci, lògic, oi? També pots optar per una tarifa molt econòmica per transacció i, així, fer créixer el teu negoci sense límits. Consulta les tarifes a la teva oficina.

Els teus cobraments no paren, nosaltres tampoc

Sabem la dedicació que poses a tenir el millor producte i el millor servei al client per aconseguir l’èxit del teu negoci. Nosaltres posem la mateixa dedicació per fer que els teus clients puguin pagar sense problemes. El nostre equip de suport està disponible per tu les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Un equip d’experts per donar-te la tranquil·litat de saber que estàs en les millors mans.

Gestiona el dia a dia des del mòbil

Amb la nova secció TPV de l'aplicació Santander o la banca en línia gestionaràs el teu TPV Santander de manera digital. Tindràs tota la informació disponible a l'ordinador o al mòbil, des d'on podràs veure de manera gràfica l'evolució de la facturació, cercar informació sobre una venda o devolució, tancaments de caixa, TPV i comerços específics. A més, tindràs el Suport Santander a un clic per descarregar moviments, sol·licitar tancaments de caixa o comunicar avaries.

MÉS INFORMACIÓ

Augmenta els teus ingressos i millora el teu servei

El nostre servei Multidivisa DCC permet als teus clients estrangers pagar en la seva moneda d’origen. A ells els proporciona més tranquil·litat, ja que saben què estan pagant, i a tu et pot generar un ingrés extra per cada transacció en divisa no euro.1 El servei és sense cost i transparent per a tu, perquè sempre cobres en euros.

MÉS INFORMACIÓ

Ofereix finançar les compres dels teus clients amb plazox

Gràcies a plazox, els teus clients podran fraccionar el pagament de les compres si paguen amb targeta de crèdit al teu TPV Santander. En el moment de la compra rebràs l'import total, sense cap cost addicional per a tu.

SABER-NE MÉS

Suport TPV

Si ja tens un TPV Santander, troba aquí les respostes sobre com el pots posar en marxa, realitzar vendes i devolucions, així com fer consultes.

MÉS INFORMACIÓ

Informació d’interès

Servei ofert i subjecte a la prèvia aprovació de Getnet Europe, Entidad de Pago, S.L.U. Consulta condicions en la teva oficina.
1. Bonificacions per facturació amb targetes internacionals en operacions amb divisa d’origen. Consulta’n les bonificacions a la teva oficina.

Connectats, sempre

Si tu també penses que primer són les persones i després tota la resta, i que ser digital no és un fi, sinó un mitjà, aleshores estem connectats. Quan vulguis. Com vulguis. On vulguis.

Més fàcil amb la teva Banca en línia

Soluciona el dia a dia de la teva empresa des del teu dispositiu mòbil. De manera intuïtiva, senzilla i àgil.

Fes-te’n client.

Gestiona la teva empresa on vulguis i quan vulguis

 Informació. Consulta les posicions actualitzades en tot moment i accedeix als justificants des de cada moviment.

 Flexible. Assigna diferents perfils d’accés amb rols diferents.

 Còmode. Deixa operacions pendents de signar i repren-les quan vulguis.

 Consulta. Revisa la teva correspondència des de la bústia de Banca en línia.

Avantatges per a tu i per al teu negoci

Localitza en un cercador avançat ajudes públiques disponibles per al teu negoci i ajuda la teva empresa a créixer a l’estranger amb les solucions que ofereix Santander Trade.

Per què et recomanem que et passis a la Banca en línia

Cada dia t’enfrontes a nous reptes en la gestió de la teva empresa: ser més eficaç, augmentar la rendibilitat, captar clients... Sabem que no és senzill, per això, amb la Banca en línia volem que el dia a dia de la teva empresa sigui més senzill.

Tot sobre la Banca en línia

Et pot interessar

×

${loading}
×