Troba el suport que busques per a cada etapa del camí com a emprenedor

Santander X et dona suport en totes les etapes de la teva trajectòria. Empodera els emprenedors com tu oferint-te la formació, l'assessorament i els recursos necessaris per avançar i escalar el teu negoci.

Com a emprenedor, busques solucions als reptes que afrontem com a societat. La innovació és la clau per trobar respostes als problemes actuals, millorar la productivitat, l'ocupació i el creixement econòmic.

I per a tot això comptes amb Santander X, on trobaràs:

  • Capacitació: capacitació i recursos d'alta qualitat que et permeten assolir els teus objectiu mitjançant el creixement i desenvolupament del teu negoci.
  • Reconeixement: a través de competicions es premien les emprenedories més destacades de cada país i es dona suport als emprenedors que estan creant solucions per a problemes urgents i crítics a la societat.
  • Connexió: una comunitat global distintiva que ofereix connexions amb mentors, inversors, clients, col·legues i experts amb informació sobre megatendències.

El 2022 es van iniciar més de 250 programes en 11 països mitjançant Santander X.

Troba tota la informació a www.santanderx.com

Explorer: el programa de preincubació per convertir idees innovadores en realitat

Si ets un jove universitari emprenedor, amb Explorer podràs convertir les teves idees innovadores en realitat mitjançant l'aplicació de la metodologia d'aprenentatge pràctic d'un programa de preincubació.

Explorer té presència global, amb associacions amb més de 200 universitats a 11 països.

Estàs preparat per portar l'esperit emprenedor de la teva universitat al nivell següent? Uneix-te a Explorer avui mateix!

  • S'han llançat 16 edicions des del 2013.
  • Més de 10.000 projectes emprenedors ja formen part de la comunitat Explorer.
  • Per obtenir-ne més informació, visita https://explorerbyx.org/

Reptes globals Santander X

8 reptes globals llançats amb més de 4.500 startups i scaleups participants a més d'11 països.

Per conèixer els reptes, accedeix a: https://www.santander.com/es/nuestro-compromiso/crecimiento-inclusivo-y-sostenible/compromiso-con-la-educacion-superior/conoce-todos-nuestros-retos

Premis locals i globals Santander X

Els Santander X Local Awards són competicions d'emprenedoria universitària i startups en les quals es reconeixen les millors solucions dels 8 països on es realitzen: Argentina, Brasil, Xile, Mèxic, Portugal, Espanya, Regne Unit, Uruguai.

Els guanyadors dels premis locals se seleccionen per representar els seus països al Santander X Global Award, la competició d'emprenedoria global de Santander X que reconeix els millors projectes universitaris i startups.

Santander X 100

La comunitat global que compta amb les startups i scaleups més destacades de Santander X, impulsa el networking entre els seus membres i els connecta amb capital, clients, talent i altres recursos valuosos perquè segueixin prosperant.

Coneix les empreses de Santander X 100: https://www.santanderx.com/en/sites/santanderx100.html.

Parlem?

Si estàs interessat a impulsar la teva emprenedoria i pertànyer a una comunitat global d'emprenedors, acosta't.

Et pot interessar

×
${loading}
×