Z7_3OKIGJ82OG49F0Q9343S85SMD7
Z7_3OKIGJ82OG49F0Q9343S85SMT4

PRODUCTO SIMPLE

Simplifica la feina diària de la teva empresa

Si el cobrament de rebuts és una tasca constant en el teu negoci, utilitza aquest servei per gestionar-ne el cobrament de manera fàcil i senzilla des de l’ordinador. Mitjançant la nostra Banca en línia podràs aprofitar tots els avantatges de treballar amb remeses.

Avantatges de la gestió de cobraments de rebuts

  • Crea fàcilment les teves remeses. Sense necessitat d’instal·lar cap programa a través del nostre generador de remeses, seguint la normativa SEPA. També t’oferim la possibilitat de treballar fitxers Excel amb plantilles
  • Importa les teves remeses si ja les has elaborat en format estàndard.
  • Fes el seguiment de les devolucions; te n’enviem diàriament la informació.

A més, a Banco Santander disposem de convertidors i generadors de remeses amb els formats estàndard en cas que la teva empresa no treballi amb fitxers específics.Condicions

Per treure tot el partit a la gestió de cobraments de rebuts en línia de Banco Santander, cal que tinguis en compte que:

  • Per enviar al cobrament els rebuts, cal tenir l’autorització prèvia de la persona titular del compte de destinació per poder-los gestionar directament.
  • Els rebuts han d’estar domiciliats i s’han de poder pagar quan es presentin.

Com ho pots contractar?

Simplifica al màxim el cobrament de rebuts del teu negoci des de l’ordinador gràcies a aquest servei que pots contractar visitant la teva oficina Santander més propera.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Z7_3OKIGJ82OG49F0Q9343S85SMT5
Z7_3OKIGJ82O8K440QP7KB9QRBFN6

Et pot interessar

×
${loading}
×