Z7_3OKIGJ82OO3O80QNDQ35REJKR6
Z7_3OKIGJ82OO3O80QNDQ35REJKR5

Seguiment dels teus enviaments internacionals en un únic lloc

El servei de Seguiment de mercaderies és la solució que permet saber l'estat dels teus enviaments accedint-hi via web des de la Banca en Línia.

Aquesta plataforma està connectada a més de 700 couriers i 100 navilieres, la qual cosa significa que rep informació en temps real dels enviaments per mantenir-te informat de la seva situació: dia estimat de lliurament, localització, bloqueigs, etc.1

Com funciona?

Pots accedir a la informació dels enviaments des d'un únic lloc, accedint-hi a través del teu compte d'empresa. Trobaràs un llistat d'enviaments amb tota la informació (origen, localització, estat actual).

Per fer-ne el seguiment podràs triar entre una de les tres opcions: número de seguiment, Bill of Landing o número de contenidor. Podràs conèixer fins a nou possibles estats, per garantir el pla programat o identificar possibles retards.

Tots els ID de seguiment es queden desats. Podràs verificar l'estat dels enviaments en qualsevol moment, en temps real. A més, amb l'opció  "Multiple tracking" pots supervisar fins a sis números de seguiment alhora.

Tot això ho podràs fer de manera il·limitada, és a dir, podràs fer seguiment de tots els teus enviaments.

Com puc accedir al servei de Seguiment de mercaderies?

Si ets client, podràs accedir a aquest servei a través de la Banca en Línia d'Empreses, dins de l'apartat de Comerç exterior, a l'opció Seguiment de transferències i mercaderies.

Per fer-te client i donar-te d'alta del servei, posa't en contacte amb la teva oficina més propera o truca al Centre d'especialistes Comex a través del 91 600 99 00.


Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Z7_3OKIGJ82OO3O80QNDQ35REJK75
Z7_3OKIGJ82OO3O80QNDQ35REJSU6

Et pot interessar

×
${loading}
×