Z7_3OKIGJ82OGK880Q9THPS669HF3
Z7_3OKIGJ82OGK880Q9THPS669HV0

La passarel·la de pagament que necessita el teu eCommerce

Tradueix les visites al teu lloc web en ingressos amb la passarel·la de pagament en línia de Getnet1, perquè és segura i fàcil d'utilitzar per a tu i els teus clients.

Una integració amb el teu comerç electrònic senzilla i amb l'ajuda d'experts

El nostre equip d'experts al teu servei

 • El nostre equip assessora milers de negocis per dissenyar experiències de pagament senzilles que contribueixen ajudin a millorar la conversió en vendes.
 • T'acompanyarà des del principi perquè triïs la millor configuració de la teva passarel·la de pagament i perquè la integració amb la teva botiga en línia sigui més fàcil.

Desenvolupadors, parlem el vostre idioma

 • Amb una integració modulable, robusta, sense passos infinits i amb diversos mètodes d'integració. Junts dissenyarem l'experiència de pagament que millor s'adapti a la teva botiga en línia, des d'un senzill carretó de compres fins a serveis web. Descobreix els models d'integració al web de desenvolupadors.

Una gran experiència de pagament

 • Els teus clients només hauran d'introduir les seves dades una vegada Impulsa el teu negoci al següent nivell amb la conversió en testimonis de targetes perquè els clients no hagin d'introduir els dígits de la targeta cada vegada, subscripcions per permetre compres recurrents i eines contra el frau.
 • Ningú s'oblidarà de comprar el que ha desat al carretó
  Amb Get Link&Pay podràs enviar un SMS o correu al client amb un enllaç per recuperar els carretons abandonats.
 • Permet compres amb Bizum
  En incorporar Bizum2, els teus clients només hauran d'introduir el seu número de telèfon i la seva clau Bizum per comprar al teu negoci. Una solució àgil i senzilla que t'ajudarà a no deixar escapar ni una sola venda. Informa't sobre com activar Bizum al teu TPV Get Checkout.
 • Pagaments en menys clics amb Apple Pay i Google Pay
  Amb aquests dos sistemes de pagament, els clients no han de tornar a escriure les dades de la targeta perquè aquesta informació ja està emmagatzemada al seu dispositiu. Aquests sistemes són 100 % segurs, ràpids i còmodes. Si ja tens TPV Get Checkout, escriu-nos i t'ajudarem a configurar-lo.

I amb els serveis i característiques que faciliten el teu dia a dia

 • Rep molts pagaments. Tots els que vulguis

  La nostra plataforma sòlida està preparada per processar volums grans d'usuaris en dies clau.

 • Seguretat a les teves vendes

  Consulta més informació sobre els estàndards de seguretat PCI per a comerços o la normativa PSD2 i així podràs estar més al dia sobre com aconseguir un comerç electrònic més segur.

 • Permet pagaments en divisa sense cap cost per a tu

  El Servei Multidivisa DCC permet als teus clients estrangers pagar en la seva moneda d'origen. Ells estan més tranquils perquè saben el que estan pagant i a tu et pot generar un ingrés extra3 per cada transacció en divisa. El servei és gratuït i transparent per a tu, perquè cobres sempre en euros.

Com pots contractar el TPV Virtual Get Checkout?

Per començar a utilitzar el TPV Virtual al teu comerç electrònic, només has d'emplenar aquest formulari amb les teves dades i et trucarem per acompanyar-te en els següents passos de la contractació i posada en marxa.

Per obtenir-ne més informació, visita getneteurope.com

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Z7_3OKIGJ82OGK880Q9THPS669HV2

TPV Virtual: TPV Get Checkout

Z7_3OKIGJ82O8K440QPV9TKPPHP41

Et pot interessar

×
${loading}
×