Z7_3OKIGJ82O8AI60QJ6BUEO08PA3
Z7_3OKIGJ82O8AI60QJ6BUEO08PQ0

QUÈ M'OFEREIX?

COBERTURES

PREGUNTES FREQÜENTS

Una CiberAssegurança per protegir el teu negoci contra el ciberrisc

El risc hi és... la solució també. Perquè amb la CiberAssegurança amb Protecció de Dades Autònoms i Pimes de Santander MAPFRE, podràs protegir la teva empresa o negoci contra els principals riscos cibernètics i les conseqüències derivades d'un ciberatac.

Coneix les seves cobertures principals1:

Danys als sistemes informàtics

Acte informàtic dolós, malware, robatori de dades o denegació de servei.

Interrupció del negoci

Cobreix la pèrdua de beneficis com a conseqüència d'una fallada en els sistemes informàtics derivada d'un ciberatac.

Responsabilitat civil per violació de la privacitat, multimèdia i publicitat

Danys i perjudicis causats a tercers per robatori, pèrdua o revelació d'informació confidencial i dades de caràcter personal, així com per la publicació de qualsevol contingut confiat a la cura, la custòdia i el control de l'assegurat.

Protecció de dades

 • Multes i sancions per vulneració de la normativa de protecció de dades.
 • Despeses derivades de notificacions per violació de la privacitat.
 • Despeses de restitució d'imatge per sancions de l'Agència de Protecció de Dades.

Amenaça d'extorsió cibernètica

Despeses efectuades per protegir els sistemes informàtics i disminuir les conseqüències d'una amenaça d'extorsió cibernètica.

Assistència tecnològica 24/7

Tècnic qualificat i suport per a qualsevol tipus de dispositiu. Assistència sobre incidents de seguretat..

A més, disposaràs de serveis tecnològics imprescindibles per recuperar la normalitat en la teva activitat professional1:

 • Restauració del programari danyat i recreació de dades.
 • Descontaminació, neteja i restauració de dades i sistemes informàtics.
 • Restitució del sistema de control d'accés.

 I un paquet de serveis tecnològics preventius dels quals podràs fer ús des del primer dia, perquè la teva tranquil·litat ens importa1:

 • Anàlisi de vulnerabilitats de la xarxa.
 • Instal·lació d'antivirus amb antiransomware.
 • Assessorament en matèria de protecció de dades.

Descobreix-ne més

Si ets client, fes clic i calcula la quota de la teva CiberAssegurança amb Protecció de Dades Autònoms i Pimes.

Què cobreix la ciberassegurança?

Amb Cibersassegurança tindràs una àmplia gamma de cobertures1 i serveis1 que s'adapten a les necessitats del teu negoci. La suma assegurada anual té un límit de 100.000€ amb un sublímit de 50.000€ per sinistre.

Danys a sistemes informàtics propis:

Danys o pèrdues de dades en els sistemes informàtics, com a conseqüència d'un esdeveniment no físic cobert per la pòlissa (acte informàtic dolós, codi maliciós informàtic, robatori de dades, etc.). Es cobreixen, a més de la prestació dels serveis següents, els costos d'adquisició de llicències de substitució de programari:

 • Costos de restauració i recreació de dades.
 • Costos de descontaminació de codi maliciós informàtic.
  • La cobertura de danys propis es fa càrrec dels costos de recuperació, restauració o recreació de programari danyat, perdut o destruït, així com dels costos de recuperació de les dades perdudes o destruïdes en còpies disponibles.
  • A més de la descontaminació, neteja i restauració de bases de dades.
 • Restauració del sistema de control d'accés i perímetre de seguretat.
  • S'emparen les despeses en què caldrà incórrer per recuperar l'accés i control del sistema.
 • Honoraris professionals.
  • Es cobreixen les despeses per la intervenció d'experts, quan siguin necessàries, per gestionar la crisi o determinar l'origen del dany que ha provocat l'esdeveniment no físic (avaluar la situació, quantificar els danys i determinar l'establiment de mesures per minimitzar les conseqüències o contenir el dany).

Interrupció del negoci:

Es cobreix el perjudici econòmic causat per la paralització total o parcial dels sistemes informàtics a causa d'un esdeveniment no físic (atac cibernètic) cobert per la garantia de danys als sistemes informàtics.

Aquesta compensació estarà limitada al següent:

 • 600 € per dia.
 • Durant un màxim de 7 dies.
 • Amb carència de 12 hores des de la fallada informàtica.

Amb carència de 12 hores des de la fallada informàtica:

La cobertura de Protecció de Dades cobreix aquelles multes i sancions administratives imposades en el procés d'inspecció d'una violació de privacitat / seguretat de les dades.

Despeses de notificació:

 • Assessorament legal per avaluar la violació i assessorar sobre les mesures adequades.
 • Redacció per un assessor de la notificació al tercer o a l'empleat afectat per la violació de dades i despeses d'enviament.
 • Establiment d'un servei d'atenció telefònic per gestionar les trucades entrants i sortints en relació amb la violació.
 • Realització d'investigació forense dels sistemes informàtics, si fos requerida per llei i organisme oficial.
 • Campanya publicitària per mitigar l'impacte de la violació de dades en la marca o reputació de l'assegurat.
 • Despeses derivades del compliment d'obligacions contractuals relatives a la notificació per violació de la privacitat.

Despeses de restitució d'imatge per sancions de l'AEPD

Es cobreixen les despeses d'assessorament professional en màrqueting, comunicació, publicitat, etc. per restituir la imatge comercial o mitigar el dany causat per una sanció coberta per la pòlissa i imposada per l'Agència Estatal de Protecció de Dades.

Amenaça d'extorsió cibernètica

S'assumeixen tots aquells costos necessaris (prèvia autorització) per protegir el sistema informàtic o disminuir les conseqüències del ciberatac. És a dir, s'assumeixen les despeses perquè no es porti a terme l'amenaça. Queden coberts les despeses d'assessorament professional en Màrqueting, Comunicació, Publicitat,…etc., per a restituir la imatge comercial o mitigar el mal, causat per una sanció coberta per la pòlissa, i imposada per l'Agència Estatal de Protecció de Dades.

Responsabilitat civil per violació de la privacitat

Es cobreix la indemnització de què l'assegurat sigui civilment responsable pels danys que ocasioni a un tercer (propietari de les dades) derivats de l'alteració, l'esborrament, la publicació, el robatori, etc. d'aquestes dades sota la seva custòdia com a conseqüència d'una violació de la privacitat o la seguretat de les dades per actes informàtics.

Des de dades de caràcter personal fins a informació confidencial de persones físiques, ja que són dades protegides per l'LOPD i l'RGPD.

Responsabilitat civil multimèdia i publicitat

S'emparen danys i perjudicis causats a tercers per la publicació de qualsevol contingut que transcendeixi i repercuteixi en l'esfera patrimonial del titular de les dades com a conseqüència d'un acte informàtic dolós.

S'està cobrint la publicació de qualsevol tipus d'informació provocada per un atac informàtic o malware que causi danys en l'esfera patrimonial del tercer, no la publicació negligent d'informació per part de l'assegurat o els seus empleats.

Despeses de defensa i fiances civils

Es cobreixen totes aquelles despeses de defensa judicial, fiances civils i costes del judici, incloses les d'aquelles reclamacions que es facin de manera infundada, sempre que l'objecte de la reclamació estigui cobert.

Serveis preventius

 • Assessorament sobre l'adaptació a la normativa específica de protecció de dades.
  • No adaptar-se a les exigències legals pot provocar una violació de la privacitat de les dades personals i la informació confidencial, però la mera no adaptació també és motiu d'inspecció i sanció.
 • Instal·lació d'antivirus.
  • Si no es disposa d'antivirus, l'empresa està desprotegida contra les amenaces més simples, per això es facilita la instal·lació d'un sistema de seguretat avançada.
 • Anàlisi de vulnerabilitat de la xarxa.

Mitjançant l'anàlisi completa de la xarxa i els dispositius que hi estan connectats es pot tenir una imatge completa del risc i de les deficiències de seguretat. D'aquesta forma es podran adoptar les mesures necessàries i corregir les deficiències.

Assistència tecnològica 24/7

La cobertura d'assistència garanteix suport informàtic a través de xat, telèfon, control remot, etc. i empara qüestions com ara:

 • Consultes relacionades amb l'ús de dispositius tecnològics, l'ús de les xarxes socials i Internet, compres, certificats digitals, seguretat, emmagatzematge al núvol.
 • Ajuda en la configuració dels dispositius.
 • Resolució de problemes relacionats amb els dispositius i aplicacions.

  Descobreix-ne més

  Si ets client, fes clic i calcula la quota de la teva CiberAssegurança amb Protecció de Dades Autònoms i Pimes.

  Dubtes més comuns sobre l'assegurança

  Com he d'actuar en cas de sinistre? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

  L'ocurrència d'un sinistre s'ha de comunicar a Santander MAPFRE al més aviat possible i com a màxim en els set dies posteriors a haver-lo conegut el client.

  La notificació es pot realitzar per telèfon utilitzant el Centre de Serveis de la Companyia, en el número 912 747 576, però s'haurà de ratificar per escrit quan la companyia ho consideri necessari per a la tramitació correcta del sinistre.


  Com puc utilitzar l'assistència 24/7 i els serveis preventius tecnològics? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

  L'assegurat podrà sol·licitar el servei que necessiti, indicant les seves dades identificatives i el número de pòlissa, a www.ciberproteccionsic.santandermapfreseguros.es, així com a través del web o l'aplicació de Santander.

  Si pateixo un ciberatac, quins avantatges m'ofereix aquesta assegurança? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

  Et donem cobertura per protegir la teva empresa o negoci dels riscos cibernètics principals i les seves conseqüències: robatori de la informació confidencial, publicació de continguts confiats, danys en els sistemes informàtics, pèrdues econòmiques en cas d'interrupció del negoci, multes i sancions per vulneració de la normativa de protecció de dades, despeses de defensa jurídica, etc.

  A més, disposaràs de serveis tecnològics imprescindibles per recuperar la normalitat en la teva activitat empresarial: restauració del programari danyat i recreació de dades; descontaminació, neteja i restauració de dades i sistemes informàtics de l'assegurat; restitució del sistema de control d'accés, etc.

  Si hackegen el meu lloc web i publiquen les dades dels meus clients, estaria cobert1? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

  La CiberAssegurança amb Protecció de Dades Autònoms i Pimes de Santander MAPFRE cobreix les despeses generades per la vulneració de la normativa de protecció de dades: multes i sancions, despeses derivades de la notificació per violació de la privacitat i despeses de restitució d'imatge per sancions de l'Agència de Protecció de Dades.

  Aquesta assegurança té franquícia o un límit de sinistres l'any? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

  No hi ha franquícia per a sinistres superiors a 250 euros; recorda que els sinistres per sota d'aquest import no estan coberts.


  Descobreix-ne més

  Si ets client, fes clic i calcula la quota de la teva CiberAssegurança amb Protecció de Dades Autònoms i Pimes.

  Preguntes freqüents

   Com he d'actuar en cas de sinistre? Com puc utilitzar l'assistència 24/7 i els serveis preventius tecnològics?
  Z7_3OKIGJ82O8AI60QJ6BUEO08PQ2

  CiberAssegurança amb Protecció de Dades Autònoms i Pimes

  Icon / check Created with Sketch. Cobreix la teva responsabilitat per vulneració de dades a Internet.

  Icon / check Created with Sketch. Amb diferents modalitats de cobertura.

  Icon / check Created with Sketch. Serveis tecnològics imprescindibles.

  Z7_3OKIGJ82O8AI60QJ6BUEO08PQ1
  Z7_3OKIGJ82O8AI60QJ6BUEO08L51

  Et pot interessar

  ×
  ${loading}
  ×