Z7_3OKIGJ82OONB50Q910PFHC9CQ1
Z7_3OKIGJ82OONB50Q910PFHC9CQ3

QUÈ M’OFEREIX?

Protecció davant les transaccions efectuades en diferents monedes

T’encanta que la teva empresa estigui present a l’estranger, però això t’obliga a treballar amb diferents monedes i el canvi de vegades pot afectar els teus números.

T’has plantejat com pots reduir l’impacte que suposen els moviments de les divises en el compte de resultats de la teva empresa?

T’acompanyem en la teva aventura internacional i t’oferim solucions digitals i equips especialitzats per ajudar-te a controlar els teus riscos financers associats als teus cobraments/pagaments internacionals en una moneda diferent de l’euro.

Mai no va ser tan fàcil controlar les fluctuacions de la taxa de canvi en les teves operacions de comerç exterior, perquè:

 • Pots contractar les operacions de divises en línia (les 24 hores de dilluns a divendres):
 • Amb preus en temps real executables per la compravenda de divises al comptat i a termini en + de 100 parells de divises.
 • Amb la possibilitat de fixar un tipus de canvi per a les transaccions futures i programar ordres intel·ligents, que es duguin a terme quan el tipus de canvi arribi al valor que esperes.
 • T’ofereix informació actualitzada de mercat, perquè estiguis al dia i puguis anticipar possibles impactes en el compte de resultats. A més de seguir l’evolució dels preus de les divises a què estan exposats per les teves operacions comercials.
 • Et permet gestionar les teves posicions i esdeveniments controlant totes les operacions de divises i configurar alertes sobre preus, ordres executades, documentació pendent de signatura, etc.
 • Tens una eina senzilla, completa i única al mercat, que et donarà l’autonomia i la tranquil·litat que estaves buscant per tenir sota control l’impacte que la divisa suposa en el teu compte de resultats.

Opcions i tipus de cobertura

 • Compravenda de divises a termini i forward americà

 • Per reduir al mínim el risc derivat del tipus de canvi, t’assegurem un preu únic de compravenda de divises a un venciment determinat. D’aquesta manera tens un preu fixat a venciment, independentment dels moviments de mercat. Així, la gestió amb altres monedes que no siguin euros és més senzilla, ja que des del principi saps quins són els costos o ingressos de la teva transacció o inversió i t’oblides de fer comptes.

  • Tria la compravenda de divises a termini si vols tenir garantit un preu fix de compra/venda a venciment perquè l’evolució de la cotització de la divisa no t’afecti. Es pot fer servir abans del venciment modificant el preu inicial contractat.
  • Tria el forward americà si t’interessa fixar un tipus de canvi per a la compravenda durant un període determinat, des de la data d’inici que necessitis i fins al venciment de l’operació, de manera que sempre el podràs fer servir al mateix preu durant aquest període.

 • Compravenda de divises a termini amb liquidació

 • En el cas de la compravenda de divises a termini amb liquidació, et continuem oferint un preu únic a venciment per a un termini durant un temps determinat, però fixem una barrera, de manera que et beneficies de tots els moviments positius de mercat fins que hi arribis. D’aquesta manera, si el preu de mercat es fixa per sobre del nivell de la barrera determinada, no perds res.
  La barrera pot ser:

  • Europea: s’observa només el dia del venciment.
  • Americana: s’observa de manera contínua durant tota la vida de l’operació.

 • Non delivery forward (NDF)

 • Amb el NDF elimines el risc de tipus de canvi de les divises que no són lliurables, és a dir, no hi ha lliurament físic de divises, ja que només es fan servir dins del país al qual pertanyen, com el pes xilè, i es liquiden per les diferències de canvi.

  Quan arriba el venciment, mirem la diferència entre el preu contractat i el fixat pel Banc Central del país corresponent i obtens una liquidació positiva o negativa en compte, que es compensarà amb el preu del canvi físic de la moneda en el país determinat.

Llistat de divises lliurables i no lliurables

Com es contracta?

Les condicions d’aquest producte són personalitzades per a cada client. Les podràs conèixer a través de la banca electrònica, a la teva oficina Santander o a través dels especialistes del Centre de Negoci Internacional.

Pots contractar aquest producte a través a qualsevol de les oficines del Santander amb el suport d’un gerent de negoci internacional, a través de la Banca en línia o truca al Centre d'especialistes Comex a través del 91 600 99 00.

Operacions subjectes a l’aprovació prèvia del banc.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Z7_3OKIGJ82OONB50Q910PFHC9C62
Z7_3OKIGJ82OG5290QPR8R795TTV4

Et pot interessar

×
${loading}
×