Z7_3OKIGJ82O83Q50Q9UQM3OF9005
Z7_3OKIGJ82O83Q50Q9UQM3OF9007
Z7_3OKIGJ82O83Q50Q9UQM3OF90G4

PRODUCTO SIMPLE

Finançament per al teu projecte a l’exterior

Busques finançament per al creixement internacional de la teva empresa? El Préstec Client Internacional et permetrà disposar dels recursos financers necessaris, i en la divisa1 en què operis, per donar un impuls al teu projecte a l’exterior i contribuir a fer que la teva inversió internacional sigui un èxit.


Característiques

La internacionalització és una garantia de futur per a les empreses, i un motor de progrés i desenvolupament per als països. Per experiència pròpia, Banco Santander coneix els reptes que ha d’afrontar l’empresa espanyola en els seus projectes d’establiment i inversió estrangera.

Amb el Préstec Client Internacional, els nostres clients disposen del suport financer que necessiten per impulsar el seu projecte d’establiment i inversió a l’exterior, en la divisa en què operin i en el termini que necessitin:

  • Impulsa els teus projectes internacionals des de l’inici i assigna’ls els recursos financers necessaris perquè cada inversió sigui un èxit.
  • Basa’t en l’experiència internacional del Santander per aportar valor a la filial de la teva empresa a l’exterior amb el suport no financer que necessita, des de la fase inicial del projecte, a través d’International Desk.

Els projectes internacionals acostumen a tenir terminis de retorn diferents als projectes estatals. Si has pres la decisió de començar a fer operacions en una altra geografia, amb el Préstec Client Internacional assignaràs al teu projecte empresarial a l’exterior el suport financer necessari per fer-lo més fort i contribuir a la seva viabilitat. Aquestes en són les característiques:

  • Disponible tant per a clients residents com no residents.
  • Finança els teus projectes tant en euros com en la divisa en què es van a dur a terme les operacions.
  • Accedeix a un finançament per a les teves inversions en països estrangers en condicions molt favorables.
  • Adapta les característiques del préstec (termini, amortitzacions...) als fluxos de caixa del projecte que es duu a terme a l’exterior.
  • Basa’t en la relació de la teva empresa amb el Santander a Espanya per assignar els recursos que calguin al projecte empresarial de la teva filial a l’exterior.

A més de la nostra xarxa de sucursals, tindràs a la teva disposició l’equip del Centre de Negoci Internacional, uns gestors que t’ajudaran amb les teves necessitats de comerç exterior de manera digital.

Per això, tindràs l’experiència internacional i la fortalesa de Grupo Santander a través dels seus bancs comercials en 16 països, i amb cobertura a més de 150 països per a les teves exportacions i importacions, en la divisa que necessitis.


Com ho pots contractar?

Per aconseguir el suport financer que necessiten les teves inversions a l’estranger o si necessites més informació sobre el Préstec Client Internacional, ves a la teva oficina més propera o truca al Centre d'especialistes Comex a través del 91 600 99 00.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Z7_3OKIGJ82O83Q50Q9UQM3OF90G6
Z7_3OKIGJ82O83Q50Q9UQM3OF90G5
Z7_3OKIGJ82OG5290QP77B8T725B1

Et pot interessar

×
${loading}
×